Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 4+kk • 106 m² bez realitkyKolovratská, Praha - Strašnice

Kolovratská, Praha - Strašnice
Cena3 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 16 825 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Zajímavý atypický byt s možností rozdělení na dva oddělené prostory – byt má dva vchody a dvě toalety. Nachází se v domě ze 30. let po rekonstrukci. Na podlahách bytu jsou nové plovoucí podlahy, v předsíních a na WC dlažba. V bytě jsou nové záchody a umyvadla, obklady na WC, kuchyňská linka a vertikální žaluzie. Je zde přípojka na TV, pevná telefonní linka/internet. Alarm, bezpečnostní dveře a automatický zámek. Příjemné a domácí společné prostory. Dispozice bytu jsou více než velkorysé, centrální pokoj má téměř 40m2. K bytu náleží sklep s klenbovým stropem 15m2 a podíl na vlastnictví parkovacích míst na uzavřeném dvoře s přímým vstupem do domu. Dva pokoje jsou orientovány na východ do klidného vnitrobloku s vzrotlými stromy a parčikem, z velkého pokoje a pokoje s kuchyňským koutem je výhled na západ do ulice a nedalekého parku s areálem Gutovka – www.gutovka.cz s pestrou možností sportovního vyžití.

Perfektní dopravní dostupnost – v pěší vzdálenosti stanice metra A Strašnická, tramvajová i autobusová zastávka a stanice vlaku. Nedaleko je nájezd na Jižní spojku. V pěší blízkosti Billa a Lidl, 5min. autem je OC Park Hostivař - Interspar s Multikinem. Jako další kulturní vyžití jsou zde dvě divadla - Solidarita a Miriam. Samozřejmostí základní a střední školy, gymnasium Voděradská, Metropolitní Univerzita Praha a mateřská škola. Lékaři, další drobné obchody a restaurace včetně vyhlášené restaurace U Kašpárka.

V současnosti je byt veden jako nebytový prostor s možností rekolaudace na byt. Je nutno vybudovat koupelnu, což vzhledem k dispozicím není problém.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186643
Dispozice4+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha106
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.