Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 34 m² bez realitkyVřesová, Praha - Troja

Vřesová, Praha - TrojaVybaveno
Měsíční nájemné7 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Moderní, nově vkusně zařízený, světlý byt 1+ kk se sklepem 34m2 se nachází ve 3.patře/6 domu, který je součástí developerského projektu Velká Skála, realizovaného v r. 2000, situovaného v atraktivní lokalitě a zeleni, v bezprostřední blízkosti chráněné přírodní oblasti Troja a krásným širokým okolím. Umístění objektu nabízí nejen příjemné bydlení s veškerou občanskou vybaveností v místě (obchody, služby) ale i možnost aktivního trávení volného času v okolí (Čimický les, Troja, botanická zahrada, ZOO, sportoviště, koupaliště Stírka, plavecký bazén Aquapark Šutka). Rychlé spojení do centra. Samotný byt je prakticky architektonicky řešen. Je zařízen novým nábytkem viz.foto, prostorná kuchyňská linka (původní od developera) s mikrovlnou troubou, sporákem a lednicí. Možno vybavit (nádobí, nové ložní prádlo, ručníky). K bytu náleží zděný sklep a k dispozici je velká kolárna a kočárkárna v přízemí domu. Bezproblémové parkování přímo před domem. Vhodné pro 1 - 2 osoby. Nájem 7.500 Kč/ měs. + popl.a el.paušál 3.000 Kč/ měs. Vratná kauce 11.500 Kč. Volní k 1.6.2013.

Nice and sunny apartment 1+k 34m2 (living room with kitchenette) is placed on the 3rd/6 floor of the atypical architectually built house (year 2000) situated in an atractive location near forest and aquapark. Fully equiped and furnished. Privat cellar. Very good transport connection with downtown.Rent 7 500 CZK per month + fix monthly fee 3000 CZK. Refundable deposit 10 500 CZK. Available from 1.6.2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186680
Dispozice1+kk
Podlaží4
Typ budovyCihla
Užitná plocha34
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.