Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 93 m² bez realitkyKrkonošská ulice, Praha - Vinohrady

Krkonošská ulice, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné18 000 Kč


 Nabízíme k pronájmu zcela zrekonstruovaný krásný přízemní byt 3+1 (93 m2) v okny jak do soukromé zahrady tak do klidné ulice v těsné blízkosti Riegrových sadů. Byt tvoří kuchyň s kvalitní novou linkou (myčka, sklokeramická deska, trouba, odsavač par), 3 pokoje, komora, koupelna s vanou, oddělené WC, a velká vstupní hala. Kabelové rozvody ve všech místnostech. Měsíční nájem je 20.000,- CZK + energie, při podpisu smlouvy je nutno složit vratný depozit.

K nastěhování: 01/05/2009

 Completely reconstructed 3+1 apartment (93 m2) located on ground floor (garden/street view) of a well maintained ¨Art Noveau¨ style house on beautiful and calm street right next to Riegrovy sady park, 2 min. walk to Jiriho z Podebrad metro A. The flat has 3 rooms, brand new kitchen with dishwasher, glass ceramics plate, el. oven and hood, bathroom with tub, separated WC, huge entrance hall, security lock, and storage room. Cable internet available (UPC) in every room. There are tons of great restaurants around and very close to the center. The rent is 20.000,- CZK per month + utilities, refundable deposit required.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18672
Dispozice3+1
Typ budovyOstatní
Plocha93
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.