Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyKytlická, Praha - Prosek

Kytlická, Praha - ProsekČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 950 Kč


Velmi pěkný byt 2+kk o velikosti 47m2 (+ zasklená lodžie). Byt je částečně zařízen (velká vestavěná skřín v šatně, žaluzie, světla, moderní kuchyně - trouba, sklokeramická deska, lednice s mrazničkou, v koupelně sprcha, pračka). Dobré úložné prostory díky šatně. Bezproblémové je parkování před domem, ovšem k bytu je možné pronajmou parkovací stání v podzemní garáži.

Dostupnost:

Výborná dostupnost do centra Prahy. Stanice metra Prosek či Střížkov (trasa C) je vzdálené 15 minut chůze.

Autobusová zastávka Letňanská (bus 140, 151, 158, 186, 375, 511 ) 4 minuty pěší chůze od projektu. Autobusová zastávka Českolipska (bus 156,186) 2 minuty chůze k domu.

V okolí bytu je základní občanská vybavenost (zdravotní středisko, lékárná,školka, základní škola, střední škola,atd.) a dále je zde sportovní areál pro squash, fitness, plavecký bazén s aquaparkem, zimní sportovní hala. Cca 15 minut chůze do obchodniho centra Letňany.

K dispozici IHNED.

RK mohou kontaktovat, ale provize v tom případě platí jen jejich klient.

An owner is letting a nice flat to rent, on the first floor (47m2). There is a glasscovered balcony with view to the East. The apartment has a living room that is connected to the kitchen and dining area – is partially equipped with the furniture and fixtures include a fully fitted kitchen, internet wi-fi and a bathroom with washing machine and shower. There is a separate cloakroom in big wardrobe. The bedroom has a double bed and bedding materials are supplied. It is also possible to agree parking services in the building however parking in front of the house is not a problem. There is a health center, pharmacy just over the street. There is a maternity center, grammar school, high school close by. Couple of minutes walking you can find a sport club where you can play squash, fitness, swimming pool with aqua part, winter sports hall. Shopping center Letnany is only 15 minutes far away on foot.

The flat is in located in the north of Prague, close to metro station (line C) Prosek or Strizkov – app.15min walking or using a bus from Prosek to Letnanska bus 140, 151, 158, 186, 375, 511 (only č min walk) or from Strizkov to Ceskolipska (bus 156,186) 2 minutes walking to the house.

Available immediatelly.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186747
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha47
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.