Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 130 m² bez realitkyBlodkova, Praha - Žižkov

Blodkova, Praha - ŽižkovČástečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč


Nádherný byt v blízkosti Riegrových sadů. Luxusně provedená rekonstrukce bytu. Dům rovněž po rekonstrukci. Kuchyňská linka včetně integrovaného dřezu z jednoho kusu bezespárového materiálu (umělý kámen). Značkové vestavěné spotřebiče vysoké kvality, včetně myčky nádobí. Vlastní plynový kotel pro ohřev vody i centrální vytápění. 2x koupelna s WC včetně podlahového vytápění. Samostatné vchody z haly do všech místností. 2 velkokapacitní půdy v hale. 2 sklepy. 2 min. na metro „A“ Jiřího z Poděbrad.

Wonderful flat close to Riegrovy sady. After complete luxurious reconstruction. Also the house after reconstruction. Kitchen unit including the kitchen sink is consisted of the one piece of „artificial stone“, i.e. without any interstice. Branded fixed-mounted machines inside the kitchen, including dishwasher. Individual gas boiler for water heating. Two bathrooms and two toilets with floor warming. Every room with separated entrance from the hall. Two loft-storage-rooms in the hall. Two sellars. Two minutes to subway/underground Jiriho z Podebrad („A“ - green line).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186851
Dispozice4+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha130
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.