Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 85 m² bez realitkyMaiselova, Praha - Josefov

Maiselova, Praha - JosefovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč
+ Vratná kauce25 000 Kč


Nájemní smlouva na 1 rok (!) s možností prodloužení.

Prostorný, slunný byt se nachází v jedné z nejluxusnějších lokalit Starého Města - Maiselově ulici. Za minutku chůze jste na Staroměstském náměstí nebo Pařížské ulici. Z oken je krásný výhled na souběh Maiselovy, Jáchymovy a Pařížské. Lokalita je ideální pro život v centru s rozumnou mírou klidu, neboť se zde nenachází žádné noční kluby ani hospody s předzahrádkami. Přímo před domem je obchod s potravinami s cenami bez turistické přirážky (Žabka).

Byt se nachází v 4. patře.

Dům i byt jsou po nákladné rekonstrukci provedenou před 5 lety, dům je vybaven kamerovým systémem. Byt má 2 velké průchozí pokoje, každý s vlastním vstupem z předsíně. Vybaven je novými dřevěnými podlahami (parkety), novým plynovým kotlem s termostatem a plně vybavenou kuchyňskou linkou. V kuchyni je praktická komora a balkon s výhledem do dvora.

Byt i lokalita disponují silným geniem loci. Pokud jste někdy snili o komfortním bydlení, kde si na Orloj zajdete v teplákách a papučích s ranní kávou v ruce, máte nejlepší přiležitost!

Full 1-year rent (!) with extension option. This is not a temporary rental of an empty Airbnb where owner terminates your lease as soon as tourism returns.

This spacious, sunny residence is located at one of the most exclusive parts of Prague Old Town - Maisel Street. 1 minute walk to Old Town Square or Parizska Street (prime location full of designer stores as Louis Vuitton etc.). From the windows you see intersections of Maiselova, Jachymova and Parizska streets. Despite being in the heart of Old Town, this location is perfect place to live centrally, because there are no clubs or pubs with outdoor seating nearby. Grocery store (priced for locals) is right outside the house.

The apartment is located at 3rd floor.

Both the house and apartment are have gone through expensive renovation. The house is equipped with security camera system. The apartment consists of 2 spacious rooms, both having separate access from the hallway.

In the apartment you will find new hardwood floors, new gas water heater and fully equipped kitchen. In the kitchen there is a practical closet and a backyard-oriented balcony.

This place has a strong character and genius loci. If you have ever dreamed of a comfortable living, where from you can visit most of the Prague's famous sites wearing sweatpants and slippers every morning, this is the best oppurtunity :-)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186908
Dispozice2+1
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
StáříDo 10 let
RekonstrukceInteriér
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníPlynové
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón

V okolí nemovitosti najdete

MHDPařížská
🚶 194 m (2 min)
PoštaPraha 01
🚶 243 m (3 min)
ObchodŽabka
🚶 183 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 334 m (4 min)
RestauraceU Pivrnce
🚶 2 m (0 min)
LékárnaHerbata
🚶 456 m (5 min)
ŠkolaObchodní akademie
🚶 311 m (4 min)
Mateřská školaMateřská škola Masná
🚶 576 m (7 min)
SportovištěKlub Slunečnice
🚶 37 m (0 min)
Hřiště
🚶 557 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.