Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 2+kk • 64 m² bez realitkyČisovice - Čisovice, Středočeský kraj

Čisovice - Čisovice, Středočeský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč


Dlouhodobý pronájem staršího rodinného domu stojícího v centrální části Bojova, který je samostatnou částí obce Čisovice v okrese Praha - západ, 30 km od centra Prahy, s mírně svažitým pozemkem o velikosti 770m2. Dobrá dostupnost vlakem či autobusem. Dům prošel v roce 2004 rozsáhlou přestavbou vnitřních prostor.

Vybavený dům je aktuálně k dispozici k pronájmu, do budoucna s možností prodeje. Bydlení v domě je situováno jako 2+kk. Spojená kuchyň a jídelní kout s obývací částí odkud se vystupuje na terasu, menší předsíňka před vstupem do ložnice, kterou je možné využít jako pracovnu, ložnice s vestavěnými skříněmi, spojená koupelna s rohovou vanou, sprchovým koutem a WC.

Podsklepení se skládá z několika užitných místností, dílny, kotelny úložné části pod terasou a garáže. Na pozemku je vlastní kopaná studna, která zásobuje dům pitnou vodou a zároveň je zde instalovaná přípojka na obecní vodovod, která zatím není po domě rozvedena. Splaškové vody jsou odváděny do dvou žump – obec do budoucna plánuje výstavbu kanalizace. Dům je vytápěn plynovým kotlem a rozvádí teplo do domu podlahovým topením. Zároveň je zde možnost napojení na krbová kamna v obývací části. Možnost půdní vestavby. Zvířata po dohodě možná.

Cena 10.tisíc+poplatky (cca 3500)za měsíc a kauce 10.tisíc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186918
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha64
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.