Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 80 m² bez realitkyU lipové aleje, Praha - Dubeč

U lipové aleje, Praha - DubečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné13 400 Kč

+ Poplatky za služby3 600 Kč


Majitelka bytu nabízí k pronájmu byt 3+kk v třípodlažním bytovém domě postaveném v roce 2008, na klidném místě v městské části Praha 10 - Dubeč/Dubeček.

Vybavení bytu: prostorné vestavěné skříně v předsíni a ložnici, regály v komoře, kuchyňská linka zhotovená na míru, kuchyňské spotřebiče - chladnička s mrazničkou, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, kombinovaná trouba, sklokeramická varná deska. Na kuchyňskou linku plynule navazuje na zakázku vyrobená sestava pracovního stolu, knihovny, skříňky a police. Z obývacího pokoje vstup na balkón, orientace na jižní stranu.

V ložnici kromě vestavěné skříně i na zákazku vyrobený úložný prostor ("peřiňák") s knihovničkou a policemi a komoda.

V předsíni a komoře dlažba, v pokojích dřevěná plovoucí podlaha, lino.

Ve všech oknech a balkónových dveřích bambusové žaluzie, v každém pokoji síť proti hmyzu (vč. balkónových dveří), bezpečnostní izolační trojskla (velmi dobrá tepelná izolace).

K bytu náleží sklep a dvě nadstandardně velká garážová stání. V bytě možnost levného a rychlého internetu.

Klidné a krásné prostředí v okrajové části Prahy poskytující výbornou dostupnost Prahy díky MHD na všechny linky metra, zastávka bus pouze 3 minuty chůze. Autobusem také rychlé spojení na vlakové zastávky Běchovice nebo Horní Měcholupy.

V nejbližším okolí zástavba rodinných domů, nové dětské hřiště, chráněná lipová alej. Nedaleko rybník, fotbalové hříště, bowling, několik restaurací, cyklostezka. Přímo v obci Tesco Expres, školka, škola, pošta, lékárna. Nejbližší větší nákupní centrum Europark Štěrboholy, příp. Černý Most nebo Čestlice.

K dispozici od února 2016. Pouze nekuřáci, domácí zvíře pouze po vzájemné dohodě. Kauce 17.000 Kč. Zálohy na poplatky zúčtovatelné jednou za rok s vyrovnáním nedoplatku/přeplatku dle skutečných spotřeb. Zálohy neobsahují elektrickou energii, která je po dobu nájmu převedena přímo na nájemce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu186945
Dispozice3+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.