Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 287 m² bez realitkyPyšely - Zaječice, Středočeský kraj

Pyšely - Zaječice, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby2 700 Kč


K pronájmu novostavba pasivního RD z roku 2011. Dům stojí v obci Zaječice se snadnou dostupností na dálnici D1 (exit 21) a do Prahy. V přízemí je velký obývací pokoj s vstupem na venkovní terasu a zahradu, kuchyň (plně vybavena vestavěnými spotřebiči), pokoj, koupelna, samostatné WC a technická místnost. V patře jsou 3 pokoje (2 s výstupem na balkon), 2 koupelny, samostatné WC a dvojgaráž. Z venkovní terasy je přístupný sklad zahradního nářadí s vinným sklepem včetně WC a umyvadla. Dům je vybaven vzduchotechnikou s rekuperací tepla, tepelným čerpadlem země-voda, pasivním chlazením, el. ovládanými venkovními žaluziemi a zabezpečovacím systémem. Klidná lokalita v blízkosti lesa.

We offer for rent a brand new passive (ultra-low energy) three bedroom family house located in the countryside with easy access to Prague (25 km/18 min), 5 minutes to the D1 highway, 53 km/31 min to Prague Airport. The house was built in 2011 using modern technologies and is partly furnished. Garden 788 sqm, quiet location near the forest. Available from May 2012.

Property description – Ground floor: kitchen including appliances (dishwasher, cooker, fridge freezer, microwave), living room with terrace and entrance to the garden, hall, room, bathroom, separate toilet, technical room. Upper floor: 3 bedrooms (two with balcony), 2 bathrooms (possibility to include sauna), separate toilet, technical room, double garage.

The house is equipped with an alarm system, air conditioning, electrically operated outside blinds, internet connection, TV / SAT.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187155
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
Užitná plocha287
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.