Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyPalackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský kraj

Palackého třída, Brno - Královo Pole, Jihomoravský krajMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby2 900 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Luxusní vybaveni nový byt 2+kk s bazenem a welness . najem 21000kc + sluzby 2900kc na elektrika ,teplo , voda ...,Internet ,televize ,možne neomezeni pristup do bazenu sauna a welness zony za poplatek 1100kč měsičně

parkovaci stani mozne za pooplatek 1500 měsičně.

ke stěhovani ihned.

Byt je 2 + kk + šatna 3m2 naproti vchod do bytu ,byt o celkové ploše 58. m2 se nachází v pátém patře s malym a velkym výtahem. Byt je kompletně nadstandardně zařízen i pro náročného klienta.

KK: kuchyňská linka, sklokeramická deska s digestoří v prostoru s jídelní částí, myčka, lednice, elektrická trouba, mikrovlná trouba, rychlovarná konvice, veškeré nádobí k vaření, pečení, stolování.

Obývací pokoj: bílá kožená rozkládací sedací souprava, konferenční stolek, plazmová televize uhlopříčky 128 cm, kabelová televize, rychli internetové a bez dratove připojení. Z obývacího pokoje je možný vstup do zimní zahrady s posezením.

Ložnice: vestavěná víceúčelová skříň, manželská postel (součástí jsou ložní soupravy vč. povlečení), noční stolky. Z ložnice je možný vstup na otevrenou terasu.

Koupelna: prosklený sprchový kout, umyvadlo, koupelnový nábytek, pračka.

Samostatné WC

Chodba: prostorná chodba s komodou, s odkládací skříní, videotelefonem, alarmem,

terasa: (vysavač, sušák na prádlo, žehlící prkno, žehlička……).

Šatna - komora:

Naproti vchodove dveře do bytu (70cm) se nachází víceúčelový uzavřený prostor, který může sloužit jako šatna, komora, odkládací místnost nebo sklep na lyže ,kolo... – dle potřeby.

parkovací místo mozne za poplatek.

K bytu patří 1 kryté parkovací místo v garáži. Jinak neomezené množství neplaceni parkovacích míst před domem.

Střecha:Nadstandardní řešení střechy splňuje veškeré nároky na luxusní a pohodlné bydlení. Právě zde klienti mohou využívat relaxační prostory :

* Hlavním prvkem ve venkovní části střechy je bazén se slanou vodou, a venkovní masážní bazén s celoročním provozem. (venkovni vyrivka)

* Vnitřní prostory tvoří suchá sauna pro cca 8 osob s ochlazovací místností a odpočívárnou

* Klubová místnost pro pořádání soukromých oslav,a večírků a sezeni s přáteli s možností propojení do venkovního prostoru. Klubová místnost je opatřena kuchyňským koutem, velkoplošnou obrazovkou a stoly s židlemi,krb, (s možností variability uspořádání sezení).

* Pravá část střechy je vysázená zelení, stromy. K dispozici lavičky pro relaxaci a odpočinek s krásným výhledem na centrum Brna.

Renting an apartment "New Semilasso"

"New Semilasso is innovative and unique building that has no equivalent in the Czech Republic. Its location is suitable for building high quality urban housing with excellent availability.

Luxury brand new apartment 2 + kk with a total area of 56th m2 is situated on the fifth floor with elevator. The apartment is fully and luxuriously furnished for the demanding client.

KK: kitchen, ceramic hob with extractor hood, in the dining area, dishwasher, refrigerator, electric oven, microwave oven, kettle, coffee maker, all utensils for cooking, baking, eating.

Living room: white leather sofa, coffee table, plasma TV diagonal of 128 cm, cable TV, internet without a cable connection. The living room is a possible entry into the conservatory with seating.

Bedrooms: Built-in multi-purpose wardrobe, double bed (includes bedding sets incl. Bedclothes), bedside tables. The bedroom is a possible entry to the terrace.

Bathroom: glass shower, sink, bathroom furniture, washing machine.

Separate WC

Hallway: spacious hallway with a chest of drawers, with suspension cabinets, videophone, alarm, (vacuum cleaner, clothes dryer, ironing board, iron ... ...).

Locker room - Chamber:

In contrast to the flat entrance door is closed a multi-purpose space that can serve as a dressing room, closet, box-room or cellar - as needed.

Parking:

The apartment includes 1 indoor parking space in the garage. Otherwise, an unlimited number of unpaid parking spaces in front.

Roof:

Upgraded roof solution meets all requirements for a luxurious and comfortable living. Now the clients can use the relaxation area:

* A key element in the outer part of the roof is a swimming pool (hl = 1.2 m) with salt water, with the possibility of sealing and outdoor massage pool with year-round operation.

* Interior spaces are dry sauna for about 8 people with a cooling room and restroom

* Club room for holding private parties, and parties with friends and seating with the possibility of connection to the outer space. Club room is equipped with a kitchenette, a large-screen TV and tables with chairs, fireplace (with the possibility of variability seating arrangement).

* The right of the green roof is planted, the trees. Available benches for relaxation with a beautiful view of the center of Brno.

* entire seventh floor is connected to the interphone cafes and Japanese restaurant, which will direct your orders directly to either flat or in the clubhouse or on the terrace

* possibility to use Thai massage in the relaxation center, which is located on the first floor

Premium Service "reception":

* It is located in 1.NP in the entrance hall at the stairs and elevators.

* Each apartment will intercom linked to reception for communication with the receptionist, who at the time of reception will announce the visit

* The reception will provide distribution of correspondence and will be ready to

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187157
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 5. 2020
Podlaží5
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón
Výtah
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSemilasso
🚶 118 m (1 min)
PoštaČeská pošta - Brno 12
🚶 371 m (4 min)
ObchodKarlova pekárna
🚶 96 m (1 min)
BankaKomerční banka
🚶 390 m (5 min)
RestauraceSemilasso
🚶 44 m (1 min)
LékárnaLékárna Adonis
🚶 359 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Slovanské náměstí
🚶 534 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Bulharská
🚶 342 m (4 min)
SportovištěTJ Sokol Královo Pole
🚶 584 m (7 min)
Hřiště
🚶 452 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.