Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyLumiérů, Praha - Hlubočepy

Lumiérů, Praha - HlubočepyČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Nabízíme k pronájmu příjemný byt v ulici Lumiérů vedle Filmových ateliérů. Byt o rozloze 40 m2 se skládá z většího slunného pokoje (19 m2), kuchyně (9 m2), koupelny, záchodu a šatny. K bytu náleží i prostorný sklep (8 m2). V průběhu listopadu se budou instalovat nová plastová okna, v příštím roce přibude nová fasáda.

Byt je k dispozici k nastěhování od 1.12., v případě domluvy i o týden dříve.

Měsíční poplatky na správu domu včetně vodného a stočného činí 2500 Kč, celkový měsíční nájem včetně poplatků činí 10500 Kč, elektřinu, plyn a internet si nájemce hradí sám.

Byt přímo od majitele, neplatíte provizi RK.

Byt nabízíme vybavený kuchyňskou linkou, pračkou a v případě domluvy i rozkládací pohovkou na sezení/spaní.

Jedná se o velmi pěknou lokalitu s veškerou občanskou vybaveností. Byt se nachází v klidném udržovaném domě. Vedle domu jsou 2 večerky, asi 5 minut chůze je Lidl. V blízkosti je Prokopského údolí.50 metrů od domu je zastávka s přímým spojením na Smíchovské nádraží (8 minut autobusem).

Bezproblémové parkování před domem.

RK prosím nevolat.

We are offering a nice flat in Lumieru street right next to the Film studios. The flat of 40 sqm consists of two sunny rooms (bedroom and a kitchen), there is also a separate bathroom, toilet and a storage room. New plastic windows will be installed in November, facade renovation is planned for next year.

The flat is available from 1st December.

The flat will be furnished with a kitchen set, washing machine and subject to agreement a sofa bed. The flat also has a cellar. The location is excellent with all necessities in close vicinity. There is a bus stop 50 metres from the house - 8 minutes ride to Smichovske nadrazi (B line metro). The monthly fees for water and house management are 2500 CZK, the total fee to be paid is 10500 per month; gas and electricity will be paid directly by the tenant. The flat is rented directly by the owner, no real estate fee is to be paid.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187214
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.