Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu • 760 m² bez realitkyČechova, Přerov - Přerov, Olomoucký kraj

Čechova, Přerov - Přerov, Olomoucký kraj
Cena4 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 18 017 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Prodáme dům se zahradou a prostory pro podnikání v Přerově. Dům se nachází na frekventované obchodní ulici.

Dům je vnitřní řadový, částečně podsklepený se sedlovou střechou (rekonstrukce střechy proběhla r.1998), půdorys ve tvaru L, zastavěná plocha cca 200 m2.

V 1.NP jsou 2 obchody se samostatnými vstupy, ve dvoře 2 sklady. Všechny nebytové prostory včetně společné chodby byly rekonstruovány r.1998 (nová dlažba, plynové topení, sanita). V obchodech je plynové lokální vytápění a ohřev vody průtokovými ohřívači. V zadním traktu je krytá veranda s okny k rekonstrukci.

Ve 2.NP je 7 místností, chodba, krytá veranda, schodiště na půdu, samostatné WC, koupelna s vanou je součástí jednoho předpokoje (WC a koupelna po rekonstrukci z r.1998). 2.NP je kromě koupelny, WC, nového bojleru, průtokového ohřívače a elektrických akumulačních kamen zcela nevybaveno. Lze zrekonstruovat jako 2 bytové jednotky.

Podlahové krytiny – parkety a původní dřevěné palubovky. Tři místnosti ústí do ulice, ostatní do klidného dvora a zahrady. Okna do dvora jsou původní špaletová, do ulice výklopná zdvojená cca z 80.let. Okna z verandy jsou původní dřevěná jednoduchá určená k rekonstrukci.

Ve 2.NP jsou původní rozvody.

Nad uliční částí je půda s malým podkrovním pokojem.

V zadní části pozemku je dvorek k rekonstrukci (cca 86m2) s dřevníky, na který navazuje zahrada s ovocnými stromy o celkové výměře 477 m2.

Dům je ihned k dispozici – jeden obchod volný, druhý s nájemníkem s výpovědní lhůtou 2 měsíce.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187232
DispoziceOstatní
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha760
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.