Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 50 m² bez realitkyNad Rokoskou, Praha - Libeň

Nad Rokoskou, Praha - LibeňVybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt 1+kk, 50 m2 s teráskou, parkovacím místem v podzemní garáži a možností využití části prostor ve sklepě; 3. patro s výtahem v novém domě ve vilové čtvrti s krásným výhledem, u zastávky autobusu MHD, 2 stanice k metru Nádraží Holešovice, zařízený nábytkem Ikea, s vybaveným kuchyňským koutem, koupelna s vanou a pračkou; 4 km podél řeky do ZOO (vhodné pro vyjížďky na kolečkových bruslích/kole nebo pro procházky s kočárkem/se psem).

Studio flat, 50 m2 with small terrace, parking place at underground garage, possibility to use some space of private cellar; 3rd floor with lift at new building at residential area with nice view, right at a bus stop, two stops to underground Nadrazi Holesovice (red line Metro), fully furnished by Ikea, with fully equipped kitchen corner, bathroom with bath and washing machine; 4 km along the river to the ZOO park (convenient for in-line skating/cycling or for walks with children in pushchairs/walking dogs).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187257
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyOstatní
Plocha50
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.