Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyChlebovická, Praha - Letňany

Chlebovická, Praha - LetňanyVybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Nabízím k pronájmu byt v Praze 9 - Letňanech, v panelovém domě po rekonstrukci (zateplení, fasáda, plastová okna, střecha) s výtahem v 5.patře. Byt 1+1 o celkové ploše 37 m2 je vybaven kuchyňskou linkou, ledničkou, pračkou, postelí, úložnou skříní, stolem a židlemi. K nastěhování je byt volný od 1.5.2012. K bytu patří i balkon, ze kterého je výhled na stromovou alej s parkovištěm (viz. foto) a protější dům, který je ale dostatečně vzdálen.

I offer to rent an apartment in Prague 9 - Letnany , the tenement building is after reconstruction (insulation , facade, windows , roof) on the 5th floor with elevator . Apartment 1 +1 a total area of ​​37 m2 is equipped with kitchen , refrigerator, washing machine , beds, storage cabinets, table and chairs. The move is to be free from 1.5.2012 . The apartment includes a balcony that overlooks the tree alley with the car park (see photo ) and the house opposite , which is but well short .

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187303
Dispozice1+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Užitná plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.