Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 4+kk • 80 m² bez realitkyČeská, Pavlov - Pavlov u Dolních Věstonic, Jihomoravský kraj

Česká, Pavlov - Pavlov u Dolních Věstonic, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pavlov, okr. Břeclav, Jihomoravský kraj

Pronajmu starší zrekonstruovaný rodinný dům - 1 obytné podlaží + sklepní prostor, včetně zahrady s teráskou. Vhodné pro rodinu s dětmi, pro starší manžele nebo jako víkendový dům v atraktivní lokalitě s krásným výhledem na Pálavské vrchy a Novomlýnskou nádrž a bohatým kulturním a sportovním vyžitím.

V 1. podlaží domu se nachází vstupní chodba 8m2, pokoj s jídelnou a kuchyní 18m2. Chodbou 4m2 se dostanete do obývacího pokoje 15m2 a dále do ložnice 15m2; do koupelny s vanou 4,5m2, WC 1,5m2, a do dalšího menšího pokoje 10m2, ve kterém stojí staré křídlo. Schodištěm se ze vstupní chodby dostanete do zahrady a do sklepa. Ústřední topení a ohřev vody je na plyn. Dům je vybaven satelitem a telefonní přípojkou. Z části zařízen stylovým nábytkem z 60-tých let. V kuchyni je rohová linka vybavená sklokeramickou varnou deskou, troubou a myčkou. Parkování přímo před domem. Nájemné 7.000,- Kč + inkaso dle spotřeby cca 3.000,- Kč. Kauce ve výši 20.000,- Kč při podpisu smlouvy. K nastěhování nejdříve od 1.6.2012.

Prohlídky domu budou možné v sobotu 19.5. a v neděli 20.5.

Během léta bude líčena přední a boční fasáda.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187333
Dispozice4+kk
Podlaží1
Typ budovyOstatní
Plocha80
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.