Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 77 m² bez realitkyVoroněžská, Praha - Vinohrady

Voroněžská, Praha - Vinohrady
Měsíční nájemné13 900 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Nabízíme na pronájem byt 3+kk, 76,7 m2, v 2. patře restaurovaného činžovního domu v Praze - Vinohradech v ulici Voroněžská. Výborná dostupnost, 3 min na zastávku tramvaje, 8 min. pěšky na Náměstí Míru. Velmi klidná lokalita v těsné blízkosti Havlíčkových sadů (Grébovka). Byt má příjemnou atmosféru, je velmi světlý, vzdušný s vysokými stropy, orientovaný na jih. K bytu přísluší komora a sklepní kóje. V domě je výtah. Nájem 15.500 Kč + náklady 4.000 Kč.

We offer a 3-room flat (77m2) to rent in a well maintained old building from 1890 with elevator. The flat it in the 2. floor in the centre of Prague - Vinohrady nearby of historical park "Grébovka". The flat is located in a very quiet street 8 min from underground station "Náměstí Míru" and 3 min from the tram station. The flat has a pleasant atmosphere, it is sunny orientated to the south. It is newly rebuild and equipped with a kitchen. A storage room on the corridore and a cellarage is at disposal. Price: 15500 Kc (approx. 600 Eur) service charges (incl. heating) 4000 Kc.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187417
Dispozice3+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha77
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.