Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+1 • 171 m² bez realitky01212, Květnice - Květnice, Středočeský kraj

01212, Květnice - Květnice, Středočeský kraj
Cena4 890 000 Kč

Tato nemovitost již od 21 096 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Nabízíme k prodeji v krásné, klidné části obce Květnice 1 km od Prahy rodinný dům 5+1 o užitné ploše 171m2 na pozemku 770m2 . Přízemí domu - předsíň, WC, technická místnost, pokoj, obývák, kuchyň. 1 patro – ložnice, 2 pokoje, koupelna.

Dům má perfektní nadstandartní provedení – je postaven z broušených cihel Porotherm Profi. Dokončeny vnitřní příčky a schodiště, venkovní předokenní rolety, kvalitní plastová okna a dveře, komín Schiedel, střešní tašky Bramac, okapy. Kalkulované náklady na dokončení ke kolaudaci cca 600 000,-

Dům stojí v nové klidné rezidenční lokalitě v centru obce ve stávající zástavbě (žádný satelit na poli). Veškeré inženýrské sítě zkolaudovány (příjezdová silnice, voda, elektřina, kanalizace, osvětlení, plyn) K dispozici také vysokorychlostní internet, videookruh, elektronický vjezd.

Výborná dostupnost do Prahy na metro: 15 minut na Černý most (B) nebo Depo Hostivař (A), 10 minut na vlak Klánovice-Praha. Veškerá občanská vybavenost v blízkosti, obchody, 3 supermarkety atd... Nedaleko 2 restaurace, bowling centrum, krásný rybník, dětské hřiště.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187442
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha171
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.