Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej pozemku • 1005 m² bez realitkySvinaře - Svinaře, Středočeský kraj

Svinaře - Svinaře, Středočeský kraj
Cena1 250 000 Kč

Tato nemovitost již od 5 301 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Klidné bydlení v přírodě.

Prodám mírně svažitý, rohový pozemek v Halounech o výměře 1005m2, pozemek je na velice krásném a klidném místě s nádherným výhledem na Brdské hřebeny/lesy a Karlštejnské golfové hřiště.

Sítě na pozemku: elektrická přípojka hotová, vodovod je ve výstavbě (dokončení do 2012) 200m od pozemku.

Klidná lokalita s bujnou okolní zelení. Nedalako měst Řevnice, Dobřichovice, které mají plnou obslužnost ( banka, pošta, lékaři, obchody, školy, školky aj.).

Dostupnost: Vzdálenost cca 29 km z centra Praha Smíchov (cca 29 min. autem. Příjezd je možný po silnici směr Černošce, Dobřichovice, Řevnice. Příjezd je možný po příbramské rychlostní silnici č.4 / exit 16 – Řitka / Řevnice. Výborné vlakové spojení na metro “B“ Smíchovské nádraží / Praha-Hl. nádraží – Beroun popřípadě zastávka Řevnice 5 km do Svinař autobusem. Cesta vlakem Řevnice - Smíchov cca 26 min., Řevnice - Praha-Hl. nádraží cca 34 min. (rychlíky ve špičce každých 15 min., jinak min. každou hodinu).Autobusové spojení Řevnice, Zadní Třebáň, Praha

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187541
VybavenoNevybaveno
Typ budovyCihla
Plocha 1 005
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.