Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 71 m² bez realitkyHnězdenská, Praha - Troja

Hnězdenská, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč


 Praha z ptačí perspektivy! Příjemný, světlý byt s krásným výhledem a dostatkem úložných prostor. K dispozici podzemní garážové stání a komora. Pronájem na 12-24 měsíců.

71 m2 obytná části + 10m2 jižní terasa (s markýzou pro slunečné dny a výhledem přes botanickou zahradu a ZOO na Pražský hrad!) + 3m2 balkon na sever (za jasných dnů viditelná hora Říp) + 1,5m2 komora na chodbě u bytu.

Podlahy dřevěné, v jednom z pokojů koberec, vestavěné skříně na chodbě (5m) a v jednom z pokojů (2,5m). Moderní, plně vybavená kuchyně s kvalitními spotřebiči (lednice, mrazák, myčka, varná deska, pečící+mikrovlnná trouba, digestoř), v koupelně pračka.

K nastěhování: 01/03/2010

Bird's-eye view over Prague! Nice, well maintained, bright appartment with beatiful view from terrace. Underground parking lot and additional storage space available. Rent 12-24 months.

71m2 appartment + 10m2 south terrace (with marquise for sunny days with view over botanical garden and ZOO to Prague castle) + 3m2 north balcony + 1,5 m2 additional storage.

Hardwood floors, in one room wall to wall carpet, built in closets in vestibule (5m) and one room (2,5m). Contemporary, fully equiped kitchen (refrigerator, freezer, dishwasher, electric stove, microwave oven), washer in bathroom.

Available from: 01/03/2010

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18762
Dispozice3+kk
Podlaží14
Typ budovyOstatní
Plocha71
VybavenoČástečně
VlastnictvíOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.