Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej chaty, chalupy 2+kk • 35 m² bez realitkyStanovice - Stanovice, Karlovarský kraj

Stanovice - Stanovice, Karlovarský krajČástečně vybaveno
Cena170 000 Kč

Tato nemovitost již od 721 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Chata v Karlovarském kraji, vzdálenost města Karlovy Vary cca 15km. Rekreační objekt je umístěný na kraji lesa ve svahu JZ. Přípojka el. 240V/380. Blízko vodní nádrže Březová a železniční zastávky "Cihelny" (vhodné pro rybaření, houbaření a výlety směr Svatošské skály). Na chatě je topeni na tuhá paliva. Chata je podsklepená na zděném základě, ložnice a kuchyňka. Před rekonstrukcí. Parkování auta pod chatou u hlavní silnice (Plzeňská). Cena 175.000 Kc (dohoda).

Cottage in the Karlovy Vary Region, town of Karlovy Vary way about 15km. Holiday home is situated on the edge of the forest in south-west slope. Electrical connection. 240V/380. Near the dam "Březová" and railway station "Cihelny" (suitable for fishing, mushrooming and trips direction "Svatošské skály"). The cottage is a solid fuel heating. The cottage is in basement brick basis, bedroom and kitchen. Before reconstruction. Parking the car under the hut by the main road (Pilsen). Price 175,000 Kc (Agreement).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187718
Dispozice2+kk
VlastnictvíOsobní
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
Typ budovyDřevostavba

Vybíráte ?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.