Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 75 m² bez realitkyChládkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský kraj

Chládkova, Brno - Žabovřesky, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné12 500 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Pronajmu krásný, zrekonstruovaný byt 2+1 s prostornými místnostmi o celkové rozloze 75m2 (plus 9m sklep) v secesním klidném domě ze začátku 20. století v horní části Žabovřesk na ulici Chládkova. Byt je ve 3. NP. Má dva prostorné pokoje (s možností přepažení), předsíň se šatní skříní, zařízenou kuchyň se spižírnou, zařízenou koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC s umývadlem, balkon s velkým francouzským oknem situovaný do klidné části vnitrobloku, sklep (9m2). V bytě jsou nová dřevěná okna, ústřední topení s vlastním kotlem (i na ohřev vody), renovované krásné jasanové parkety. Nájem (Kč 12.500,-) nezahrnuje platbu za energie (cca 2.500,- až 3.000,-) a částku za služby (cca 250,- na osobu). Dům je 4 minuty od MHD a v blízkosti jsou jak potřebné obchody, restaurace, kavárny, cukrárny,tak i školka a škola a Poliklinika Zahradníkova. V domě je zavedeno UPC. Uvítám dlouhodobý pronájem.

Rent a beautiful, renovated apartment 2 + 1 with spacious rooms with a total area of 75m2 (plus 9m cellar) in a secession quiet house from the beginning of the 20th century in the upper part Žabovřesky on the street Chládkova. The apartment is on 3rd floor. It has two spacious rooms (with possibility of partitioning), hall with wardrobe, fitted kitchen with pantry, equipped bathroom with shower, separate toilet with washbasin, balcony with large French window situated in a quiet part of the courtyard, cellar (9m2). The apartment has new wooden windows, central heating with its own boiler (also for heating the water), renovated beautiful asian parquet. The rent (CZK 12,500) does not include the payment for energy (about 2,500 - 3,000, -) and the amount for services (about 250, - per person). The house is 4 minutes away from public transport and there are shops, restaurants, cafes, pastry shops as well as kindergartens and schools and the Zahradníkovka Poliklinika. UPC is installed in the house. I welcome a long-term lease.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187751
Dispozice2+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha75
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.