Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+1 • 166 m² bez realitkyPernštýnská, Pardubice - Pardubice, Pardubický kraj

Pernštýnská, Pardubice - Pardubice, Pardubický krajČástečně vybaveno
Cena3 700 000 Kč

Tato nemovitost již od 15 872 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízím k prodeji velmi pěkný mezonetový byt 3+1 (166 m2) v historickém centru města Pardubic. Tento nadstandardně prostorný byt, který prošel zásadními rekonstrukcemi, se nachází ve 2. a 3. nadzemním podlaží historické budovy (dům č.p. 11, který stojí v Pernštýnské ulici, je typickým příkladem přestavby měšťanských domů za Pernštejnů v 16.století a charakteristickou ukázkou hlavních stavebních období ve vývoji města. První patro a malované výklenky štítu jsou z let 1507 až 1515. Druhé patro vzniklo po požáru v roce 1538). Je možné rozšířit obytné plochy o další podkrovní pokoje. V okolí je veškerá občanská vybavenost. K bytu lze využívat sklep v přízemní části domu a 2 parkovací místa u vchodu do domu.

Offer for sale a very nice duplex apartment 3 +1 (166 m2) in the historical center of Pardubice. This luxuriously spacious apartment, which has undergone major renovations, is located on the 2nd and 3 floor of a historic building (house No. 11, which stands in Pernstynske street, is a typical example of rebuilding townhouses in Perštejn in the 16th century and a characteristic example of the main building period in the development of the city. first floor and painted niches of the shield are from the years 1507 to 1515. The second floor was reached after a fire in 1538). It is possible to extend the living space further attic rooms. There are all amenities. The apartment can be used in the cellar of the house ground floor and 2 parking spaces at the entrance to the house.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187819
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Plocha166
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.