Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyKaznějovská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský kraj

Kaznějovská, Plzeň - Bolevec, Plzeňský krajČástečně vybaveno
Cena1 130 000 Kč

Tato nemovitost již od 4 792 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Předmětem prodeje je byt 1+1 ve zvýšeném přízemí panelového domu v Kaznějovské ulici v Plzni-Bolevci o celkové výměře 39,82 m2. Panelový dům prošel celkovou rekonstrukcí vnějšího pláště, výtahu, lodžií a byla kompletně vyměněna všechna okna za plastová. Byt se nachází v klidné lokalitě se skvělou občanskou vybaveností. V blízkosti jsou základní škola, školka a hypermarkety. Nedaleko jsou lesy a bolevecké rybníky. Lokalita je také výhodná vzhledem k její dostupnosti. Poblíž domu se nachází zastávka autobusu č.30 a o několik metrů dále zastávky tramvají č. 1 a 4.

Bytje teplý (přes chladné měsíce nebylo téměř využíváno topení). Je také po částečné rekonstrukci: v obývacím pokoji je položena plovoucí podlaha, v kuchyni a chodbě linoleum PVC v dekoru dřeva, lino je nově také položeno v koupelně a WC. V bytě jsou také provedeny nové rozvody vody a osazeny nové pákové baterie. V obývacím pokoji a kuchyni se nacházejí vestavěné skříně. V kuchyni je dále novější kuchyňská linka. V ceně bytu jsou také některé spotřebiče (lednice, mikrovlnná trouba, pračka, plynový sporák s elektrickou troubou). V bytě je možné připojení internetu. Součástí bytu je sklepní kóje.

Cena bytu 1 130 000,- Kč.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu187895
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyPanel
Plocha40
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.