Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 47 m² bez realitkyPšenčíkova , Praha - Kamýk

Pšenčíkova , Praha - Kamýk
Měsíční nájemné11 000 Kč


 Nově zrekonstruovaný byt se nachází v 5. patře udržovaného panelového domu na pražské Lhotce, ve kterém navíc v říjnu 2008 proběhla kompletní výměna výtahu. Dispozice bytu je 2+kk. Obě místnosti mají po celé šířce velká plastová okna, ze kterých je vidět do přilehlého parku a širokého okolí. V hlavních místnostech jsou plovoucí podlahy a ve zbytku bytu dlažba. WC a koupelna jsou odděleny. V koupelně se nachází veliká rohová vana, spousta úložného prostoru v namíru dělaných skříňkách, 2 x zrcadlo a stropní reproduktoy s možností přípojení HiFi soustavy v obývacím pokoji. V chodbě se nachází třídílná vestavěná zrcadlová skříň, která sahá až ke stropu a hlavním úložným prostrem bytu. Kuchyňský kout je je vybaven varnou deskou, troubou, lednicí, digestoří a prací pračkou. Kuchyně je zároveň částečně vybavená. V obýváku je k dispozci jídelní stůl se čtyřmi židlemi. Součástí kuchyňského kouta je velká vestavěná skříň na potraviny. V bytě je možnost připojení vysokorychlostního internetu od UPC.

K nastěhování: 1/6/2009

Reconstructed flat is situated on 5th floor of the panel house. In October 2008 has been also done reconstruction of elevator. In the flat are two rooms and both of them has a big windows situated on north-west with vista of park. Both rooms has floating floor and in rest of the flat is pavage. Toilete and bathroom are seperated. In the bathroom is bath, two mirrors, bathroom furniture and build-in speakers in the ceiling. In the corridor is big mirror built-in wardrobe. Kitchen has hotplate, electric oven, fridge, digestor and washingmachine. Kitchen is also half equiped. In the living room is dinner table with four chairs. In one part of the kitchen is build-in wardrobe for foodstuff. In the flat is also possibility of internet connection through UPC.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18796
Dispozice2+kk
VlastnictvíOstatní
Plocha47
Podlaží5
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.