Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 4+1 • 1229 m² bez realitkyLeština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaVybaveno
Cena1 750 000 Kč

Tato nemovitost již od 7 507 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Tento dom sa nachadza v malebnej dedinke v Čabradskom Vrbovku, 130 km od Budapesti. Nachadza sa vo velmi urodnom a vinarskom kraji, v okoli je vela vinnych sklipkov a tiez kupele Dudince. V Čabrdaskom Vrbovku sa nachadza aj hrad Čabradsky Vrbovok. V dedine sa nachadza vela milych a napomocnych ludi. V okoli domu je les, je to dom na velmi kludnom mieste.

Na pozemku stoja tri domy, prvy je starsi povodny, kde je kuchyna, nova kupelna a wc a dve izby. V druhom, novo zrekonstruovanom dome sa nachadza velka obyvackova miestnost s krbom a v podkrovi je velka miestnost na spanie. Treti domek je zrekonstruovany ako historicka izba. Zahrada je velka, nachadza sa na nej vela ovocnych stromov.

Tento dom je vyborny na relax a oddych od kazdodenneho stresu.

This house is situated in beautiful small village near the forest. Consists of 3 houses and big garden. In the first house, there is the kitchen in the middle and two bedrooms, a bathroom with toilet and a larder. in the second house there is a big living room and dining room with a fire. upstairs is big room for sleeping with beautiful view. in the last house there is a typical historic room where we can find typical Slovak historic furniture. This village is very calm and romantic with nice castle in the forest. The people are very friendly and helpful. Also there is a hunting and wine planting region.

For more information or a possible site visit

can be arranged by phone: 420 733 505 790

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188115
Dispozice4+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha1 229
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.