Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyBotanická, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Botanická, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné6 750 Kč

+ Poplatky za služby2 250 Kč


Pěkný byt 1 + 1 - cca 40m2 - perfektní dostupnost do centra během několika minut. Klidé prostředí (byt i balkón je orientován do vnitrobloku)

Byt je situován v 1. poschodí cihlového domu s výtahem.

V oddělené kuchyni je nová kuchyňská linka se sklokeramickou varnou deskou a malým barem a oddělenou spížkou. V kuchyni je vchod na balkónek, který je orientován, tak jak celý byt, do vnitrobloku. V pokoji jsou parkety. Byt se ještě sestává z vchodové předsíně, oddělené toalety a koupelny s vanou. Internet. Parkování je možné před domem. V blézkosti veškerá občanská vybavenost - supermarkety, pošta, kavárny, restaurace, poliklinika Zahradníkova. Byt spádá do katastrálního území městské časti Veveří, sousedící s Královým Polem čí Žabovřeskami. Volný dle domluvy cca od 15. května i dříve. Kauce požadována. Děti nejsou problém, možnost nahlášení bydliště.

Beautiful flat 1 + 1 – aprox. 40m2 – Technologicky park / downtown easily reachable. Calm.

A first floor 1 bedroom converted flat situated adjacent to local bus routes or trams, providing access to the downtown or IBM (nearby Nerudova tram stop – trams 12, 13, or trolley link 32 Zahradnikova). Separated kitchen with new kitchen unit, glass-ceramics boiling plates, food store (bread room) and entrance to the balcony (balcony is situated to the garden side). Bedroom with parquets, windows situated to the garden site, calm. Entrance hall, separated WC, bathroom with bath tube. Internet. Bedroom is not furnished. Kitchen is going to be newly painted. In block of flats is elevator. Brick – building. Foreigners welcomed. Children no problem. Preferred non-smokers without dogs (or by agreement). Parking possibility in front of building. Available from 15. 5. or even earlier upon request. Rent 6750Kc plus service payments 2.250Kc (depends on how many people and usage). Advance deposit needed.

Street Botanicka, Veveri town district (Kralovo Pole, Zabovresky)

Interested in this property? Arrange viewing....we are looking forward

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188199
Dispozice1+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha40
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.