Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 40 m² bez realitkyU hostivařského nádraží, Praha - Hostivař

U hostivařského nádraží, Praha - HostivařČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč


Byt ve zvýšeném přízemí vily (4 byty, 1928, po rekonstrukci) s okny do vlastní zahrady v klidné ulici. Na dosah tramvaj, autobus, vlak (do 5ti minut). Dva pokoje a kuchyň spojená s koupelnou. Byt částečně vybaven, dovybavení možné po dohodě. Internetové připojení, parkoviště před domem. Studenti či děti vítáni. Těšíme se na Vás. Byt k dispozici od 24.5. 2013

Flat in ground floor of our house (4 flats, 1928, after reconstruction) with all windows in to the private garden in quite street. Close to the tram, bus and railway station (5 min max). Two rooms and kitchen combined with bathroom. Flat partially equipped. Central heating (gas),Internet connection, parking place in front of the house. Possibility to use cellar and roof for storage, bicycle shed. Students or children welcomed. We are looking forward to see you. Flat avaiable sice 24th May 2013.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188245
Dispozice2+1
VlastnictvíOsobní
Plocha40
VybavenoČástečně
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.