Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+1 • 51 m² bez realitkyLeitnerova, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj Vysočina

Leitnerova, Leština u Světlé - Vrbice u Leštiny, Kraj VysočinaČástečně vybaveno
Cena2 195 000 Kč

Tato nemovitost již od 9 470 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,04 %.


Prodej slunného, cihlového bytu s jedinečným výhledem na Špilberk v blízkosti centra Brna. Jedná se o rohový byt s výhledy na 3 světové strany, bezproblémovými sousedy a luxusním výhledem. Klidná, slepá ulice s parkováním před a za domem, v blízkosti večerka, lékárna, nemocnice, zastávky MHD, restaurace a další občanská vybavenost. Byt se nachází v cihlovém, koncovém domě s probíhající revitalizací. V roce 2010 nová střecha, 2011 zateplení fasády do dvorního traktu, výměna plastových oken v celém domě, hliníkové vstupní dveře, nové schránky, nový prostorný výtah. V roce 2012 proběhne zateplení zbývajících fasád a revitalizace balkónů. Vytápění je realizováno jako centrální, vlastní měřidla na teplou a studenou vodu. Dispozice bytu: celková plocha bytu bez balkonu a sklepa činí 51 m2, obývací pokoj s jihozápadní orietací a výhledem na dominantu Brna o výměře 22m2, ložnice na jih o výměře 13m2 s balkonem 2,3m2. Kuchyně na jihovýchod o výměře 9,1m2, předsíň 3,7m2 se vstupy na somostané WC a do koupelny vybavené vanou a umyvadlem. Byt je čistý, kompletně vyklizený, v obývacím pokoji a ložnici zachovalé parketové podlahy, ve zbytku bytu linoleum. Kuchyň ve standartu vybavená plynovým sporákem a spíží s drátěným programem. Suchý a bezpečný sklep. Volné ihned.

Sales sunny, brick apartment with a unique view of the Špilberk castle near the center of Brno. It is a corner apartment with views of the three cardinal points, effortless and luxurious neighbors view. Quiet, dead end street with parking in front of and behind the house, close to lights-out, pharmacy, hospital, bus stops, restaurants and other amenities. The apartment is located in a brick, end house with the ongoing revitalization. In 2010, new roof, 2011 facade insulation into the courtyard, replacement vinyl windows throughout the house, aluminum entrance doors, new container, new spacious elevator. In 2012, the remaining will be insulation of facades and balconies revitalization. Heating is realized as a central, custom gauges for hot and cold water. The flat: the total area of the apartment without a balcony and a cellar of 51 m2, living room with southwest orietací and views of the dominant area of 22 square meters Brno, south bedroom area of ​​13 square meters with balcony 2.3 m2. Kitchen to the southeast area of 9.1 m2, 3.7 m2 hall with entrances on toilet and bathroom equipped with bathtub and sink. The apartment is clean, completely cleared in the living room and bedroom preserved hardwood floors, linoleum in the rest of the apartment. Kitchen equipped with the standard gas stove and pantry with wire program. Dry and secure storage. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188368
Dispozice2+1
Podlaží5
Typ budovyCihla
Plocha51
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.