Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 2+kk • 70 m² bez realitkyVěstonická, Praha - Zličín

Věstonická, Praha - ZličínVybaveno
Cena2 990 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 567 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 5,49 %.


Byt se zahrádkou!!! 2+kk,Zličín-Věstonická,P5, kompl. zařízený,vč.G/B/T/Z/S, Metro B Zličín, zahrádka 130m2, přímý majitel-Klidné prostředí se zimní zahradou, terasou a zahrádkou Cihl.novostavba,(70m2) v přízemí včetně zimní zahrady a předzahrádky 137m2, kompletně zařízený, včetně garážového stání v podzemí a sklepní kóje v ceně. Možno i jako investiční byt. Tržní nájem v této lokalitě je 11 600 Kč za měsíc + poplatky 2900kč (včetně fond oprav, zálohy na společné prostory voda, topení, atd…). Čistý měsíční nájem/příjem činí 11.600 – 12.500Kč. Velký zájem také jako o nájemní byt. Byt je již zabydlený, žádné závady (4roky – kolaudace 2007) a velice dobře zateplený-mimořádně nízká spotřeba energie na vytápění. Byt je stavěn v nízkoenergetickém standardu. Materiál Porotherm. Zdravé bydlení. V pokojích také lehce nastavitelné řízené odvětrávání – rekuperace vzduchu. Byt je podsklepený, vyhřívané parkovací stání přímo v podzemí pod bytem, automatická vrata na dálkové ovládání. Domovník sídlí v domě, denně 8-17hod. Popis vybavení: (standard viz následující odkaz http://www.zlicinskydvur.cz/cz/standardy ) Prodávám plně vybavený - orientováno na jiho – západ, velice světlý a slunný. 2x WC. Kabelová TV, Telefon, Internet. Také elektrická sekačka na trávu k dispozici. Lokalita: (www.zlicinskydvur.cz/cz/lokalita) Metro B Zličín nákupní centrum Metropole 5min. MHD, či 7-10min chůze, velice dobrá dopravní dostupnost, občanská vybavenost, základní a mateřská škola, školka, knihovna, obecní úřad, obchody, zdravotní zařízení, lékárna, Fitness centrum Metropole, park. Pouze 10min na letiště Ruzyně. Pěkná klidná lokalita – v této lokalitě jsou lesy a parky – možnost procházky, či sportovní vyžití - cyklostezky. Možnosti předzahrádky (137m2): - Zahradní domek - Živý plot / jakýkoliv porost, stromy, atd… - Bazén - Zvíře - Pěstovat ovoce / zeleninu - Grilování - Rozšíření/zvětšení zimní zahrady plus možnost dostavění krbu v zimní zahradě (může být i celoročně obývána) Předzahrádka je přístupná z obývacího pokoje i ložnice.

Pro dohodnutí prohlídky mi prosím volejte na můj tel 776-607070, nebo pošlete email na david.marsalek@gmail.com. David Maršálek (Přímý majitel – žádný poplatek RK).

Cena: 2.99mil.Kč

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188434
Dispozice2+kk
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha70
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.