Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 65 m² bez realitkyVřesová, Praha - Troja

Vřesová, Praha - TrojaČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč


Nabízíme pronájem bytu v obytném komplexu Velká Skála (postaven v r. 1999) ve velmi příjemné a klidné lokalitě (v blízkosti Čimického háje a botanické zahrady), která je zároveň velmi dobře dostupná (3 min. autobusem na metro Kobylisy). K bytu náleží prostorná terasa (27 m2) s výhledem na Prahu. Byt je světlý a slunečný, pokoje jsou samostatné, s dlažbou nebo parketami. Kuchyň a koupelna jsou plně vybaveny, pokoje jsou zařízeny částečně. Byt je k dispozici zhruba od začátku května, lze jej kdykoliv navštívit (fotografie budou přidány poté, co bude byt nově vymalován).

Apartment 3+kk, Prague 8.

2 bedrooms, 1 living room with kitchen corner, 65 m2 + terrace 27 m2, 6th floor. Prague 8 – „Velká Skála“ complex, built in 1999. Easy access to the city center – 2 bus stops from „Kobylisy“ metro station. Bright and sunny. Kitchen and bathroom fully equipped, rooms partly furnished, separated restroom.

Monthly rent: 10.000 CZK + communal costs.

Available from the beginning of May.Park nearby („Čimický háj“), beautiful surroundings, big terrace, nice view of Prague. Owners speak English, Russian, French and Spanish.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188482
Dispozice3+kk
Podlaží6
Typ budovyCihla
Plocha65
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.