Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem domu 5+1 • 220 m² bez realitkyZborovská, Kolín - Kolín, Středočeský kraj

Zborovská, Kolín - Kolín, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


NEPLATÍTE PROVIZI - PŘÍMO OD MAJITELE. Nabízíme Vám dlouhodobý pronájem funkcionalistické vily, nově rekonstruované se zahradou a menší garáží. K pronájmu jsou určena dvě podlaží vily, třetí podlaží vily je neužívané. Vila se nachází ve výjimečně klidné lokalitě u vodárny ve vilové čtvrti Pražského předměstí, 10min pěšky do centra Kolína. Nemovitost lze pronajmout celou, tzn. obě podlaží, jako 5+1 za 18000,-Kč měsíčně + 3000,-Kč za služby a energie, nebo jako dva samostatné byty. V případě pronájmu dvou samostatných bytů:

-Byt ve zvýšeném přízemí 2+1 se sestává z obývací místnosti o výměře 80m2 a ložnice s francouským oknem s východem na zahradu, WC, koupelny, kuchyně a předsíně s vestavěnou skříní za 9000,-Kč + 2000,-Kč za služby a energie.

-Byt v prvním patře 3+KK s balkonem, se setává z dvou místností a obytné kuchyně, WC, koupelny a předsíně s vestavěnou skříní za 9000,-Kč + 2000,-Kč za služby a energie.

-Pronájem garáže 1000,- Kč

Právní služby v ceně.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188521
Dispozice5+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha220
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.