Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 55 m² bez realitkyEvropská, Praha - Dejvice

Evropská, Praha - Dejvice
Měsíční nájemné12 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Nabízíme pronájem světlého zrekonstruovaného bytu 2+1(55 m2) s komorou a 2x sklepem, který se nachází ve 2.patře cihlového domu v Praze 6 Dejvicích, ul. Evropská (s okny do klidné ulice) - jen 5min. chůze od metra A-Dejvická! Byt je vybaven novou kuch. linkou s vestav. varným panelem a troubou + místo na myčku/ pračku. Pokoje jsou průchozí (z obývacího je vstup do ložnice) s plastovými okny a výhledem do tiché ulice Mydlářka. Koupelna je s vanou, WC je oddělené příčkou. Z předsíně je vstup do malé komory - lze z ní vybudovat např. šatnu. Podlahová krytina: repasované parkety v pokojích / v ostatních místnostech je nová dlažba. Parkovat auto možno před domem, v blízkosti domu je veškerá občanská vybavenost v pěší dostupnosti. Cena: 12.000,- Kč + záloha na poplatky. Prohlídky lze domluvit přímo u majitele na tel.: 607.150.321.

Reconstructed luminous flat 2+1 (55 sqm) available to rent. 1 bedroom, 1 living room, kitchen, pantry and 2x cellers, flat on the 2nd floor of brick house in Prague 6 – Dejvice, Evropská str. - only 5min walk metro line A-Dejvická! Parquet in both rooms, new kitchen desk, all windows have view of quiet street of Mydlářka. Bathroom with bathtub. Parking is possible in front of the house. Shops and restaurants within walking distance.

Price: 12.000,- Kč + charges. If you are interested to visit, call directly the owner: 607.150.321. No commission to Real estate agent!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188608
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha55
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.