Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyJagellonská, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Jagellonská, Praha - VinohradyVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby500 Kč


Krasny, vybaveny pokoj (18m2) na Vinohradech u metra "A" Jiriho z Podebrad. Byt je po rekonstrukci, s plovouci podlahou, plne vybavenou velkou kuchyni se sezenim, velkou lednici, prackou a jidelnim stolem. V koupelne je vana. Samostatne WC. V pokoji je velka postel, dve velke satni skrine, psaci stul a nocni stolek. V byte jsou jen slusni mladi vzdelani lide - Cesi (Programator a projekt manazer). Na namesti se pravidelne konaji akce a trhy. Volny od 26.6.2013. Cena X Kc + 500 Kc poplatky (vc. internetu), potom uz zadne dalsi vyuctovani.

A beautiful, quiet, fully-furnished room on the quiet Jagellonska street in Vinohrady. Available June 26. You could live here with young, clean and quiet english speaking professionals from the Czech Republic. The flat is reconstructed with a bathroom with tub and separate WC. It has a large, fully-furnished kitchen with large fridge and washing machine. 500 for utilities and internet, and then no more!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188621
Dispozice3+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha85
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.