Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 48 m² bez realitkySlámova, Brno - Černovice, Jihomoravský kraj

Slámova, Brno - Černovice, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné8 000 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč


Se souhlasem majitele přenecháme pronájem elegantního zrekonstruovaného (rekonstrukce dokončena v listopadu, jsme prvními nájemníky po rekonstrukci – od ledna 2012) slunného bytu s výhledem na dvě strany (nová plastová okna se žaluziemi, ventilací a mikroventilací). Velikost 1+1 s balkonem v Brně Černovicích, ve velmi klidné části, ulice Slámova, v dosahu Albert, pošta, lékárna, restaurační zařízení, MHD (dvě zastávky – Psychiatrická léčebna, Spáčilova) – hlavní nádraží 8 minut trolejbusem, vinotéka, park. K užívání prostorná zahrada za domem. Zvíře nevadí. Podlahová plocha 48 m2, byt se nachází ve 3. podlaží 4 podlažního cihlového domu. Dům obýván velmi příjemnými nájemníky – naprostý klid ve dne i v noci. Pronájem včetně jeho příslušenství a vybavení, elektrické podlahové topení v kuchyni a koupelně a WC včetně dvou termostatů, vlastní zásobníkový ohřívač (bojler), jedno žebříkové těleso s elektrickým vytápěním a časovým spínačem - v koupelně, vestavěná zrcadlová skříň v předsíni, samostatná spížní kóje s patrovou policí, vybavení koupelny (vodovodní baterie, umyvadlo s držáky ručníků a odkládací miskou, skříňky pod a nad umyvadlem se zrcadlem včetně osvětlení, 2 skleněné poličky ve sprše, termostatická vodovodní baterie s nastavitelnou sprchou a posuvným držákem, sprchová zástěna), WC včetně držáku toaletního papíru, 3 ks samostatných osvětlovacích těles, kuchyňská linka včetně vodovodní baterie, dřezu, LED osvětlení, teleskopického odsavače par - digestoř, čtyř ploténkové sklokeramické desky Electrolux, multifunkční elektrické trouby a velkým množstvím odkládacích a úložných prostor. V případě zájmu můžeme v bytě nechat vybrané spotřebiče (pračka, lednička, mikrovlnná trouba) a nábytek – viz. foto (stůl a židle, botník se zrcadlovou plochou, stěna k televizi, PC stůl, stoleček, garnýže možno i se závěsy – v pokoji a kuchyni, koberec) cena vždy podle domluvy možno i jednotlivě.

Nájemné 8.000,- + 450,- za osobu – voda, úklid a osvětlení společných prostor, elektrická energie hrazena přímo dodavateli, připojení internetu a kabelová televize, v současnosti internet od UPC za 299,-/měsíc – 10Mbit, možnost přepsání smlouvy. Majitel požaduje kauci ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Pronájem nabízíme bez nutnosti platit provizi RK!!!

Kontakt: 606385644, 605747807

Na vyžádání více fotek můžem zaslat e-mailem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188657
Dispozice1+1
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.