Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 155 m² bez realitkySyrovická, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj

Syrovická, Rajhrad - Rajhrad, Jihomoravský kraj
Cena3 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 12 723 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodám velmi kvalitní, v tomto měsíci dokončený, kompletně hotový dům k nastěhování. Leží v klidné zóně pohodového areálu nedaleko ulice Syrovická. Rodinný dům s vysoce kvalitními 7-mi komorovými plastovými okny s 10-ti letou zárukou. Dům o dvou podlažích, uprostřed areálu rodinných domů a vil - v klidné části areálu - nově stavěných v severozápadní části města Rajhrad. Výhodná poloha v Rajhradě (kompletní vybavenost) i k nedalekému Brnu. Zastřešení betonovou střešní krytinou s 30-ti letou zárukou na střešní krytinu. Zastavěná plocha domu 90 m2 - užitná plocha přízemí a poschodí cca 157 m2. Součástí domu jsou ve vysoké kvalitě provedená 7-mi komorová plastová okna, vchodové dveře a francouzské okno do zadní části pozemku. Obvodové zdi provedeny z termoizolačních a zvukově izolačních tvárnic tloušťky 440 mm - není třeba dalšího zateplení - splňuje úsporné a ekonomické bydlení. Přesto je navíc provedené zateplení domu s fasádou s dosažením tl. zdí cca 59 cm. Vnitřní zdivo v přízemí je ze stejného materiálu jako obvodové zdivo pro vysokou kvalitu tepelné a zvukové izolace vnitřního prostředí. Stropy jsou provedeny z cihelných kvádrů miako - přírodní materiály. Podlahy v přízemí na hydroizolaci vysoce kvalitní a přesná anhydridová podlaha, v poschodí na kročejové izolaci rovněž anhydridová podlaha. K domu patří - součástí ceny - pozemek 195 m2, k tomu před domem další pozemek cca 30m2. Z 3 stran je dům obklopen pozemkem patřícím k domu, ze čtvrté strany má sousední dům oddělený - dilatovaný polystyrenem od sousedního domu - každý dům stavěný zcela samostatně s vlastní zdí. Kanalizace, vodovod, elektřina, plyn v domě.

V přízemí domu je obytná kuchyně s obývacím pokojem o velikosti cca 34 m2, (může být rozděleno na obývací pokoj a kuchyni), koupelna a garáž. Vnitřní prostorné železobetonové schodiště vede do 2.N.P - lze pokrýt kobercem, dřevem,plovoucí podlahou či jiným materiálem. V 2.N.P. jsou 4 místnosti a z toho z poslední místnost je připravena k dokončení jako další koupelnu a WC - dohromady nebo zvlášť a nebo WC s umyvadle a ze zbývajícího prostoru například koupelnu, šatnu, pracovnu nebo menší pokoj - třeba pracovnu.

Budova je ve stavu, kdy vnitřní dispozice, vybavení a uspořádání umožňují snadné úpravy podle přání a představ majitele - například místo garáže udělat šestou místnost (parkovací místa jsou v odstavném pruhu před domem).

Před domem je komunikace ze zámkové dlažby a s odstavným pruhem pro parkování. Z důvodů, aby neběžely záruky není namontován plynovodní kotel s radiátory. Možno namontovat během 3 dnů za doplatek 80.000 - 140.000,- Kč - cena podle výběru typu.

RK PROSÍM nevolat!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188719
Dispozice5+kk
Podlaží2
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha155
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.