Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+1 • 87 m² bez realitkyÚdolní, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Údolní, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Cena3 090 000 Kč

Tato nemovitost již od 13 255 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Nabízíme k prodeji zajímavý byt z roku 1905 o velikosti 2,5+1 nedaleko centra města pod Kraví Horou, který měl jediného majitele.

Byt má zachovalé vysoké stropy, původní podlahy i dveře. V hlavním pokoji je prosklený romantický arkýř, který rozšiřuje vnitřní prostor bytu, dále je zde možné díky přístupnému komínu umístit krbová kamna. Všechny místnosti mají vchod z prostorné chodby, pouze malý pokojík (komora či pracovna – bývalý pokoj pro služku) je přístupný z kuchyně. K bytu náleží balkón orientovaný do klidného dvora a sklepní prostor.

Byt prošel celkovou rekonstrukcí - výměna oken, kuchyňská linka se spotřebiči, nová koupelna, rozvody elektřiny a vody, nový kombinovaný plynový kotel. Byt je možné ihned bezplatně převést do OV.

Celý dům je taktéž po renovaci, včetně nového výtahu. V případě zájmu Vás zveme na prohlídku. Prosím realitní makléře, aby mě nekontaktovali!

We offer attractive flat from 1905 (2.5 +1) near the city center, which had a single owner.

The apartment has preserved high ceilings, original floors and doors. In the main room is a romantic glass bay that extends inside of the apartment, there is also accessible through the chimney can place fireplaces. All rooms have spacious entrance from the hall, only a small room (former maid's room) is accessible from the kitchen. The apartment has a balcony facing into quiet courtyard and a cellar.

The apartment was completely renovated - replacement windows, kitchen with appliances, new bathroom, electricity and water, new combined gas boiler. The apartment can be immediately transferred to private ownership free of charge.

The whole house is also for renovation, including a new elevator. If interested, we invite you to the visit.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188891
Dispozice2+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha87
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.