Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu • 110 m² bez realitkyČechova, Praha - Bubeneč

Čechova, Praha - BubenečVybaveno
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby765 Kč


Nabízím k pronájmu krásný slunný a moderní 3-patrovy mezonet v Praha 7 - Bubeneč, ul. Čechova, u vchodu do Stromovky, obytná plocha 110 m2, 4. patro z 5, výtah, cihlový dům, nový byt v půdní vestavbě. Částečně zařízený: lednice, mrazák, trouba, varná deska, digestoř, myčka, mikrovlnka, pračka, mnoho vestavěných skříní, masážní vana, na podlahách dřevo + dlažba. Topení plynový kotel. Výborné dopravní spojení – tram 2 min., metro 1stanice tramvají, 10 minut pěšky na Staré Město. Ideální pro pary, nevhodné pro: malé děti, postižené osoby a nesourode skupiny (vzhledem k open-plan design). Prosím ne psy (parkety) a preference na nekuřáci.

This is a unique, modern-design 3-storey apartment (triplex) located in a green and quiet, yet central residential area of Prague city close to the prestige embassy district. Flanked by the city's premier Stromvka Park (only 50 meters away) and Letna Park nearby, the apartment is situated in a historical building conveniently near to the city's transport system. Fully equipped with electric appliances (fridge, freezer unit, microwave, electric cooker, oven, air-conditioning units on each floor) and with its own computer-controlled gas-powered boiler system. North-west facing and enjoys ample lighting on each floor thanks to the large windows - each equipped with venetian blinds and insect screens, ensuring plenty of airflow and light-control. There are numerous built-in cupboards, wardrobes and parquet floors throughout. The en suite bathroom features a jacuzzi-bathtub and dual basins. The apartment is conveniently accessed by lift. Ideally suited to a professional or working couple but unsuited to small children, handicapped persons or persons sharing, due to the staircases and open plan design. No dogs please (sorry - parquet) and non-smokers preferred.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu188966
DispoziceOstatní
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha110
VybavenoVybaveno
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.