Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 150 m² bez realitkyStroupežnického, Praha - Smíchov

Stroupežnického, Praha - SmíchovVybaveno
Měsíční nájemné22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


K pronajmu nabizim novy pudni byt na Praze 5 Smichov, 1 minutu dochozi vzdalenost metro Andel a Novy Smichov. Velikost bytu je 150m2 – 4+1+kk+galerie, 3 nepruchozi loznice, obyvaci pokoj, samostatne WC, koupelna se sprchovym koutem a oddelenou vanou, kuchyn completne vybavena el.spotrebici, byt plne vybaven nabytkem Ikea, vestavene skrine, bezpecnostni dvere, satelit a internetove pripojeni k dispozici v kazde mistnosti. Byt je ve 3 patre cihloveho domu. K dispozici od 01.07.2010.Z duvodu momentalni nepritomnosti v CR, prosim kontaktujte me pres email, eventuelne pres skype.

muj email - luciebb@seznam.cz

For rent I am offering a new apartment in Prague 5 Smichov, 1 minute walk from Metro Andel and Novy Smichov shopping mall. The flat is 150m2 big – 4+1+kk+galerie, 3 bedrooms, 1 living room with kitchen - fully equip – WC, bathroom with bathtub and separated shower, rooms furnished with furniture from IKEA, in-build wardrobe, security main entrance door, satellite and internet connection available in every room. Apartment is situated on the 3rd floor and it is available from 01.07.2010. I prefer the contact via email or Skype, as I am not present in Czech republic at the moment.

My email - luciebb@seznam.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189027
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha150
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.