Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 1+1 • 131 m² bez realitkyTrávníky, Strání - Strání, Zlínský kraj

Trávníky, Strání - Strání, Zlínský kraj
Cena2 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 10 602 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Krásný nadstandartní RD postavený v roce 1994 v obci Strání v malebném údolí mezi dvěma nejvyššími horami Bílých Karpat na pomezí Moravy a Slovenska. Dům se nachází 20 km od Uherského Brodu, na slovenskou stranu 20 km od Nového Mesta n/Váhom.

Celková plocha domu s pozemkem je 878 m2, z toho ZP domu je 131 m2, za domem se nachází v mírném svahu ovocný sad se vzrostlými ovocnými stromy o výměře 747 m2. Za zahradou je krásná příroda, blízký les.

Orientace RD je SV - do zahrady, JZ- do ulice. Celý dům je podsklepen - 6 místností (garáž + dílna - průjezd pod domem,

2 sklípky - na ovoce a na zeleninu, studený sklípek (na nápoje a zavařeniny), kotelna + úložiště sportovních potřeb, sklad zahradních potřeb. Užitná plocha podzemního podlaží je 116 m2.

V 1.NP se nachází prosklená vstupní hala se zádveřím, dále chodba se vstupem do pokoje, šatny, kuchyně s jídelnou (velká moderní kuch. linka s vestavěnými spotřebiči, myčkou nádobí, nerezovou digestoří), východ na přilehlou terasu a vstup do další místnosti (dosud nevyužívané - m. nedokončená s přívodem vody). Dále vstup z chodby do sklepních prostor.

V 2. NP se nachází ložnice, koupelna s WC a dále velmi prostorný atypický obývací pokoj (v půdní vestavbě) s krbem (krbová výsuvná vložka), točitým schodištěm do další místnosti ve štítě domu a pracovny (viz. přiložené foto).

Stropy nad sklepy - panel; nad 1.NP hurdiska; podlahy - jídelna + ob. pokoj bukové parkety; kuchyň, chodby, koupelna - keramick8 dlažba; ložnice + pokoj - beton, koberec. Okna jsou do zahrady plastová (dvojskla), do ulice - dřevěná, přizpůsobená vstupní stěně (dvojskla).

Rozvod vody, ohřev - kombinovaný bojler (plyn elektřina), topení je zabezpečeno ústředním vytápěním (plynový kotel), doplňkové vytápění - krb (2. NP).

Schody z chodby do 2.NP jsou betové s dřevěnými nášlapy, konstrukce točitého schodiště v obýv. pokoji je kovová s dřevěnými bukovými nášlapy.

Střecha sedlová s taškovou krytinou. Terasa celá krytá - netónovaný lexan na dřevěné konstrukci z borovice. Nemovitost je připojena k místnímu rozvodu elektřiny, plynu, vodovodu a kanalizaci.

V obci je dobrá občanská vybavenost - obchody, škola, školka, zdravotní středisko, restaurace, sportovní kluby a zařízení (fotbal, tenis, lyžařský oddlíl - lyž. vlek kousek pěší cesty od RD).

V obci se konají každoroční folklórní slavnosti - masopustní festival "Fašank"a jiné kulturní akce.

Okolní nádherná příroda je součástí CHKO Bílé Karpaty - zdravé životní prostředí s možností množství sportovních aktivit (ideální pro turistiku, cyklistiku - značené cyklotrasy, zimní sporty - běžecké trasy, sjezdovky - Velká Javořina a Mikulčin Vrch).

K nastěhování: 1/8/2009

 

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu18905
Dispozice1+1
VlastnictvíOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha131
Podlaží3
Typ budovyOstatní

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.