Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 3+1 • 33 m² bez realitkyBayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Bayerova, Brno - Veveří, Jihomoravský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné7 100 Kč


Byt se nachází v 6.patře zrenovovaného a zatepleného panelového domu s výtahem. Má nádherný výhled, pod okny menší park.

Kuchyň je vybavena spíží, kuchyňskou linkou, sporákem, lednicí, mikrovlnkou a dalším (topinkovač, toustovač, varná konvice), koupelna je vybavena vanou, pračkou po domluvě.

V kuchyni jsou dveře na prostorný zastřešený balkón situovaný na východ.

Naproti domu se nachází Lidl, pět minut chůze pizzerie, Albert, papírnictví, vinný sklípek a řada hospůdek, restaurací a večerek.

Tři minuty cesty se nachází zastávka Pionýrská (tramvaj 1,6,8 , trolejbus 25,26 , bus 90,91). Tramvají do centra 5 minut, pěšky cca 15 minut.

V bytě bydlí přátelští a ohleduplní studenti a pracující. K pronájmu je největší pokoj o ploše 33 m2 s menším pokojíkem využitelným jako šatna či jakkoli jinak. Pokoje mají nová plastová okna.

V nájmu již započítány poplatky za služby a vysokorychlostní internet.

Předem se skládá kauce ve výši 1 nájmu. Nájem se platí vždy do 15-tého.

Pokoj je možno po domluvě vymalovat dle libosti na náklady majitele.

K nastěhování od 01.06.2012. Pokud budete stěhovat věci, je možno domluvit dodávku a o účet se rozdělit, je to výhodnější, než si objednávat vlastního stěhováka.

Vhodný pro jednotlivce, pár i více lidí, pro nekuřáky i kuřáky (balkon)

Byt je možno po domluvě prohlédnout, kontaktujte mě na 725 879 867, případně na 724 794 894, nebo na mailu: Ewka.Vychodilova@gmail.com

The apartment is located on the 6th floor of the thermo renovated brick house with an elevator. It has a wonderful view, there is a small park under the windows.

The kitchen is equipped with a pantry, kitchen, stove, refrigerator, microwave and other(toaster, electric kettle), bathroom has a bathtub, a washing machine on request.

The kitchen have a door to a spacious sheltered balcony situated to the east.

Opposite the house is Lidl, five minutes by walk pizzeria, Albert, stationery, wine cellar and a number of pubs, restaurants and other.

Three minutes away is Pioneer stop (tram 1,6,8, 25.26 trolley, bus 90.91). Tram to the center 5 minutes, walk about 15 minutes.

The apartment resident friendly and considerate students and workers. The lease is the largest room with an area of 33 m2 with a smaller room usable as a cloakroom or otherwise. Rooms have new windows.

Already included in the rental charges for services and high speed internet.

Advance deposit is composed of a lease. Rent is always paid to the 15-th day of month.

Room can be painted at the expense of the owner.

Available from 01 June 2012. If you move things, we can arrange delivery on behalf of the divide, it is better than to order your own movers.

Suitable for individuals, for pair or few more people. For non-smokers or smokers, it doesn´t matter.

Apartment can be viewed by appointment, contact me at 725 879 867 or at 724 794 894, or email: Ewka.Vychodilova@gmail.com

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189096
Dispozice3+1
Podlaží6
Typ budovyPanel
Plocha33
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.