Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 56 m² bez realitkyCedrová, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský kraj

Cedrová, Jesenice - Jesenice u Prahy, Středočeský krajČástečně vybaveno
Měsíční nájemné9 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč


Pronajmu dlouhodobě krásný dobře řešený zděný byt 2+KK s balkonem v novostavbě v Jesenici(Mladíkov), 56m2(49m2 byt + 7m2 balkon), 2.patro, s parkovacím stáním vedle domu. Pokud možno nekuřákovi bez větších domácích zvířat(pes, kočka). Energeticky nenáročný.

Byt je vybaven: kuchyňská linka se spotřebiči, skříň na míru v chodbě, v koupelně vana, vyzděný pult se zapuštěným umyvadlem, uvnitř s poličkami a vysunovacími zásuvkami, plynový kotel pro ohřev vody a vytápění, vyzděná police na WC. Dřevěná okna s balkonovými dveřmi, vstup na balkon z obývacího pokoje i z ložnice, plovoucí podlahy mahagonové barvy, vymalováno. Byt je momentálně obydlený, vystěhování po domluvě, možno vybavit dalším moderním nábytkem - vše po domluvě s případnými zájemci.

Režijní náklady zahrnují: internet, zálohu na spotřebu vody, elektřiny, plynu, fond oprav, správcovskou firmu.

Rent long-term good deal beautiful brick apartment 2 + kk with balcony in new building in Jesenice (young man), 56 square meters (49 square meters apartment + 7 m2 balcony), 2nd floor, with a parking place next to the house. If possible, non-smokers, no larger domestic animals (dogs, cats).Energy-efficient.

The apartment is equipped with: kitchen appliances, custom closet in the hallway, the bathroom tub, brick-lined panel with recessed sink, inside with shelves and retractable drawers, gas boiler for hot water and heating, lined with shelves of WC.Dřevěná windows with balcony doors , entrance to the balcony from the living room and bedrooms, laminate floors mahogany color, colored. The apartment is currently occupied, eviction can be arranged, can be equipped with new modern furniture - all in consultation with any candidate.

Overhead costs include: the Internet, an advance on the consumption of water, electricity, gas, repair fund, the management company.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189137
Dispozice2+kk
Podlaží2
Typ budovyCihla
Užitná plocha56
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.