Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 48 m² bez realitkyNa Zámyšli, Praha - Košíře

Na Zámyšli, Praha - KošířeVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby350 Kč


Soukromý majitel si Vám dovoluje nabídnout krásný byt po rekonstrukci k pronájmu. Byt se nachází ve 4. nadzemním podlaží činžovního domu s výtahem v klidné lokalitě s výbornou dostupností centra (tram 6 min metro Anděl). Plocha bytu je 48 m2. Byt je rok po celkové rekonstrukci (nová koupelna, podlahy, malby). Byt je plně vybaven: Kuchyň s nádobím, sklokeramická deska, myčka, lednička, pračka se sušičkou, TV, postele, skříně, psací stůl, pohovka (jiná než na fotografii). V koupelně vana. Nová izolační okna. Topení lokální elektrické. Plovoucí podlahy. Balkon s výhledem do parku. Konverzace v anglickém jazyce samozřejmostí. V místě je plná občanská vybavenost + tram 6 minut do nákupního a zábavního centra Nový Smíchov. Poplatky zálohové na osobu zahrnují spotřebu vody a společné služby (výtah, úklid, osvětlení, odpad). Spotřeba elektřiny není zahrnuta (účtována dle skutečné spotřeby. Vychází na přibližně 1700 kč/měs.).Celkový náklad tedy činí 10 500 nájemné +700 (pokud jsou 2 osoby) poplatky + cca 1 700 energie= 12900. RK prosím nevolat.

Direct owner (no commission required) would like to offer a beautiful newly refurbished apartment. The apartment is located in the 4th floor of an apartment building with an elevator in a calm location with an excellent public transportation to the center of the city (tram 6 minutes to metro Andel). The apartment is 48 sqm. The apartment is fully equipped and furnished: Kitchen with dishes, plates etc., dishwasher, fridge, washing machine, drier, TV, beds, wardrobes, tables, chairs, sofa (different from the foto), bathtub. New Hi-tech windows. Electric heating. BALCONY WITH A PARK VIEW. Conversation in English. All shops, restaurants in walking distance + 6 minutes to the mall Novy Smichov. Electricity is not included in the rent. Estimated consumption is CZK 1700 per month. Extra shared costs charged (elevator, house cleaning, waste) are charged 350 per person per month. Total costs are then estimated as: 10 500 rent+700 (in the case of 2 persons) shared costs + 1 700 electricity = CZK 12 900.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189176
Dispozice1+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha48
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.