Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+1 • 22 m² bez realitkyU Smaltovny, Praha - Holešovice

Určeno ke spolubydlení
U Smaltovny, Praha - HolešoviceVybaveno
Měsíční nájemné6 250 Kč

+ Poplatky za služby750 Kč


Krásná lokalita Praha Holešovice (u Strossmayerova náměstí) s výbornou MHD dostupností: metro Vltavská C, tram č.1, 5, 3, 8, 25, 26,12,14,15,17,52, 54.

Dole v baráku Večerka, do 2 min. obchod Albert, na metro pěšky max. do 5 minut. Všechny tramvaje pěšky 2-5 minut, 10 minut pěšky Park Stromovka, areál Incheba Vystaviště s plaveckým bazénem a v zimě s bruslařskou dráhou, Tesla Aréna tenisové kurty, spojení do centra 8-10 minut. Krásný, velký 22metrů čtverečních pokoj, zařízený postelí, skřínkou, poličkami, křeslem, stolkem, kobercem a velkým zrcadlem, veškerý nábytek nový a hezký, dvě velká okna, pokoj je světlý, průchozí s mým pokojem. V bytě bychom bydleli jenom dvě osoby. Byt je kompletně zrekonstruovaný, má cca 70 metrů čtverečních, všechno zařízení nové- plynový sporák, pračka, nový záchod, nová sprcha. Nachází se na 1.poschodí.

Nastěhování možné k 1. 7. 2012 případně domluvou. V bytě bydlím jenom já. Něco o mě: 24 let, čerstvá absolventka VŠ, pracující, nekuřák, bez zvířat. Jsem pohodová holka a mám ráda pohodové spolubydlící, se kterými si rozumím a občas i něco ve volném čase podnikám. Takže se těším na Vaši odpověď!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189198
Dispozice2+1
Podlaží1
Typ budovyCihla
Plocha22
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.