Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyMichaila Jurjeviče Lermontova, Praha - Bubeneč

Michaila Jurjeviče Lermontova, Praha - BubenečČástečně vybaveno
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Pronájem bytu 2+kk ve třetím patře /4 podlaží/ v domě bez výtahu o celkové velikosti 44 m v lokalitě Prahy 6 Dejvicích v ulici M.J.Lermontova. Pokoje jsou neprůchozí, samostatní WC a koupelna s vanou včetně pračky. V pokojích plovoucí podlahy + parkety, v předsíni, koupelně a WC dlažba. Vlastní elektrický bojler, nové akumulační kamna, v koupelne elektrické podlahové topení. Byt je světlý, s okny do ulice i do dvora, po rekonstrukci a z části zařízen: skřině, stůl se stoličkami, kuchyň kompletně zařízená - sporák se sklokeramickou deskou, myčka, mikrovlnka, lednička. K bytu náleží sklep 4m2. Dům se nachází v klidné lokalitě. 3 minuty pěšky od domu je stanice tramvaje a autobusu. Stanice metra Dejvická 4 minuty tramvají/busem. Nízké náklady na bydlení celkově do 2,000 kč/měsíc. Ihned volné.

Apartment for rent 2 + kk on the third floor / 4 floor / no elevator in the building with a total size of 44 m in Prague 6 Dejvice M.J.Lermontova street. Rooms are separated, separate toilet and bathroom with bath, including washing machine. The rooms have parquet flooring + in the hall, bathroom and toilet tiles. Electric boiler, new acumulate heaters, bathroom has electric floor heating. The apartment is bright, with windows facing the street and into the yard, renovated and partly furnished: cabinets, table and chairs, fully equipped kitchen - stove with electric ceramic hob, dishwasher, microwave, refrigerator. The cellar 4m2. The house is situated in a quiet location. 3 minutes walk from the house is a tram station and bus. Dejvicka Station 4 minutes by tram / ​​bus. Low housing costs total to 2,000 CZK / month. Immediately available.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189213
Dispozice2+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha44
VybavenoČástečně
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Z nájmu do vlastního

Ownest
Ownest

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.