Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 36 m² bez realitkySeifertova, Praha - Žižkov

Seifertova, Praha - ŽižkovVybaveno
Měsíční nájemné6 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


KRÁTKODOBĚ, ČESKOLIPSKÁ ULICE, P9 STŘÍŽKOV!Bez provize! Hledám za sebe náhradu do bytu 1+kk v Českolipské ul. v docházkové vzdálenosti na metro Střížkov, a to na období červen + červenec, popř. dohoda možná. Poté paní majitelka plánuje rekonstrukci. Byt je sice před rekonstukcí, ale v relativně čistém a udržovaném stavu. Byt bude zařízený: pračka, lednička, el. trouba, plynov dvouvařič, sprchový kout spol. se záchodem, komoda, skříň, knihovna, gauč. Zřejmě zde nebude nádobí a lůžkoviny, ale zatím tu mohu ponechat svou dvoupostel i s matracemi. Byt má zhruba 25 m2 a má přímý vstup na lodžii(cca 8m2). Z okna je výhled do parku, je zde klid. V okolí Billa, Penny, drogérie, secondhandy, řeznictví, trafiky atd., plná občanská vybvenost. Na Muzeu jste metrem za 13 minut(červeným metrem) nebo za 5 minut autobus dojedete na žluté metro. V oknech jsou žaluzie, v létě sem svítí slunce ráno, odpoledne je zde příjemně. Cizinci ano, pes ano, děti ano, kuřáci ano. Cena pak činí 8000,- vč. popl.,kauce 4500,-, foto do mailu

FLAT FOR SHORT THERM! Českolipská str., Prague 9 Střížkov. With possibilitie to stay longer. I´m offering a flat 1+kc in Českolipská str., 7 minutes by walking metro stop Střížkov (red line). The flat is at 7th floor of a panel house with the lift, it has cca 25 m2 + lodggia ...8 m2. The flat will be full furnished, only the table and chairs will be missed(but one older ofice chair will stay here or You can use the balcony furniture). The flat is before a renovation, but in a working and quite clean condition. It will be availible since 1.6 for 2 monhts, in august supose to be done the recostraction of the flat, sothat in september You can move back, but it´t not a condition. In the flat is an instaled wardrobe, lids, washmashine, sofa, double bed with matraces, fridge, gas doublecooker, electric owen, microwave, kitchen court. In the bathroom is a shower box together with the toilete. There is a sight to the park out of the window. Internet is in the flat, but for this shot time You can´t be conected, sothat You supose to use Your mobile internet or wifi, which is providing Prague 9 for free(little bit slowly, but working). To the center it takes 13 minutes with the subway. The rent is 8500,- incl. The bills, the retrunable deposite makes 4500,-. NO COMMISSION!!!! Pix to Your mail!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189422
Dispozice1+kk
Podlaží7
Typ budovyPanel
Plocha36
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.