Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu 4+kk • 180 m² bez realitkyMájová, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský kraj

Májová, Velké Přílepy - Kamýk u Velkých Přílep, Středočeský krajČástečně vybaveno
Cena7 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 32 173 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,99 %.


Rodinný dům obytná plocha 180m, 4 + 1, 2x koupelna, 2x WC, 1x prádelna, krb, kamna, venkovní vířivka, venkovní bazén, garáž, dílna, pergola, pozemek 600m, obecní vodovod, kanalizace, plyn, internet.

Dům po kompletní rekonstrukci ve stylu francouzského venkova ve staré klidné části obce Velké Přílepy. Kompletní občanská vybavenost – 150m školka a škola, 300m pošta a obchod, 400m restaurace s bowlingem a dětským hřištěm, 100m obecní fotbalové hřiště pro veřejnost a dětské hřiště. Nedaleko další 2 soukromé školky. Dům má klidnou 450m velkou zahradu s dostatečným soukromím, vzrostlé stromy nabízí dostatek stínu, živý plot, venkovní bazén s pískovou filtrací a solárním ohřevem. Dřevník s dřevem pro krb. Vstup k domu a do zahrady přes velkou kovanou bránu, kde je stání pro 2 auta. Prostorná garáž s velkou půdou. Ke garáži je přistavena dílna s dalšími úložnými prostory. Velká pergola 23m2 s venkovní vířivou vyhřívanou masážní vanou pro 6 osob nabízí 100% soukromí.

Dům je tří podlažní včetně suterénu pro prádelnu. Přízemí – Obývací pokoj s krbem a kamny na tuhá paliva vytápějící celý dům, propojený s plně vybavenou kuchyní, dřevěná podlaha, zděná kuchyňská linka. Koupelna se sprchovým koutem, dětský pokoj, předsíň se šatnou a WC. První patro WC, druhý pokoj s palandou, velká originální ložnice s vířivou rohovou vanou a samostatnou velkou šatnou, všude dubové parkety. Plynové vytápění kotel Buderus, krásné litinové radiátory. Pronájem včetně veškerého vybavení,kompletně vybavený včetně spotřebičů, okamžitě k užívání. Interiér navržen architektkou z pořadu „Jak se staví sen“ – velmi originální, nutno vidět.

House living area of 180 m, 4 + 1, 2x bathroom, 2x WC, 1 laundry room, fireplace, stove, outdoor Jacuzzi, outdoor swimming pool, garage, workshop, pergola, land 600m, municipal water, sewer, gas, internet.

The house is after complete reconstruction in the style of the French countryside in a quiet part of Old Velké Přílepy. Complete amenities - 150m kindergarten and school, post office and shop 300 m, 400 m restaurant with bowling and children's playground, 100m municipal football pitch to the public and a playground. Near are the other 2 private nurseries. The house has a peaceful large garden 450 m with enough privacy, mature trees offering plenty of shade, a hedge, an outdoor pool with sand filtration and solar heating. Wood house with wood for the fireplace. Entrance to the house and the garden through a large wrought-iron gate, where there is parking for 2 cars. Spacious garage with great attic. Attached to the garage is a workshop with the additional storage space. 23 square meters large pergola with an outdoor heated whirlpool massage Jacuzzi for 6 persons offers 100% privacy.

The house is three stores including a basement for laundry. Ground floor - Living room with fireplace and solid fuel stove heating up the whole house, connected with a fully equipped kitchen, wood flooring, and brick kitchen, bathroom with shower, child's room with bunk beds and a climbing wall, a hallway with cloakroom and WC. The first floor has a toilet, second bedroom with bunk bed, large bedroom with original whirlpool corner tub and separate large walk-in closet, oak parquet floors everywhere. Gas heating boiler Buderus, a beautiful cast-iron radiators. Rent includes all amenities, fully furnished, including appliances, immediately for use. The interior is designed by famous architect of the TV program "How to Build a Dream" - very original, you must see.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189503
Dispozice4+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Plocha180
VybavenoČástečně
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Co tato nemovitost nabízí?

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.