Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 101 m² bez realitkyGrohova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj

Grohova, Brno - Veveří, Jihomoravský kraj
Měsíční nájemné13 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč


Slunný byt 3+1 s výhodnou polohou a dobře řešenou dispozicí, po nedávno provedené kompletní rekonstrukci. Pokoje 31m2, 26m2 a 8 m2 jsou doplněny kuchyní (7,5m2) a jídelnou (8,2m2) v hodnotný funkční celek, přičemž jsou pokoje samostatně přístupné - dva z kuchyně s jídelnou a jeden z předsíně. Samozřejmostí je pohodlná koupelna s vanou a samostatně přístupné WC.

Samostatné plynové vytápění, sporák se sklokeramickou varnou deskou.Samostatně měřené energie (elektro, plyn) mohou být přepsány na Vás - budete mít platby pod kontrolou. Voda je rovněž měřena a je zúčtována 1x ročně. Před domem se dá parkovat (pokud nepřijedete v noci nebo nebudete mít obrovskou smůlu. Byt je umístěn ve 4. patře, takže je z něj dobrý rozhled a je vzdušný. V domě není výtah, u dveří funguje domovní vrátný.

Sunny 3 +1 apartment is conveniently located and well made available, after recent reconstruction. Rooms 31 m2, 26 m2 and 8 m2 folowed by nite kitchen (7.5 m2) and a dining room (8.2 m2) forms a valuable functional unit. All rooms are available separately - two from the kitchen and dining room and one hall. Of course there is a comfortable bathroom with a tub and separate accessible toilet.

Individual gas heating, electric cooker with ceramic plate.Energy is measured separatelly (electricity, gas) can be rewritten up to you - you will have payments under control. Water is also measured and accounted for 1 year. The car can be parked before the house (if not arrive at night or in a bad luck). Apartment is located on the 4th floor, so it is a good outlook and airy. The house has no lift, at the door is door-opener functions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189644
Dispozice3+1
Podlaží4
Typ budovyCihla
Plocha101
VybavenoNevybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.