Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 95 m² bez realitkyCupákova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský kraj

Cupákova, Brno - Řečkovice, Jihomoravský krajVybaveno
Cena1 Kč


Vyměním byt sestávající ze dvou obytných místností (20 a 20m2), velké předsíně (14m2), jídelny (9,5m2), kuchyně (9,15m2), koupelny, WC, spíže a balkonu, k němuž dále patří velký sklep, podíl na prádelně a podíl na zahradě ZA rodinný dům v Brně nebo blízkém okolí. Mám zájem JEN o výměnu, nikoliv o prodej a následnou koupi! Samotnou výměnu nebylo možné na bezrealitky.cz inzerovat.

Byt je po kompletní rekonstrukci: kuchyni (IKEA - vč. vestavěné mikrovlnky, sporáku, myčky, kávovaru) jsme měnili přede dvěma lety, plastová okna cca před dvaceti, fasáda se zateplovala před cca 10ti lety, průtokový kotel JUNCKERS je starý asi 5 let (topení i ohřev), jinak je vše zcela nové (koupelna s masážní vanou, WC se speciálním systémem odvětrávání, nové vestavěné skříně, nově přeskládané a nalakované parkety, nové dveře, nové radiátory... V případě zájmu by vše zůstalo na svém místě (včetně zařizovacích předmětů).

Z Řečkovic je výborné napojení na centrum Brna, autem jsme tam za 10 minut. Zastávku MHD máme 50 metrů od domu. Hypermarket je vzdálený 0,5 km, v blízkosti našeho bydliště je několik mateřských i základních škol, pošta, zdravotní středisko, lékárny... Dům se nachází v naprosto klidné, na brněnské poměry zcela minimálně frekventované ulici. Bezproblémové parkování přímo před domem. V okolí spousta zeleně, les vzdálený 300 metrů. Jediným rušivým elementem může být pro někoho vlak (60 metrů).

Touto nabídkou bych chtěl oslovit zejména starší lidi, pro které je jejich stávající bydlení příliš velké na údržbu. Náš byt by pro ně mohl být "tak akorát", navíc je skutečně komfortně vybavený.

Za seriózní nabídky Vám předem děkuji.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189711
Dispozice3+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha95
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní
RizikaPrověřit »

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.