Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+1 • 37 m² bez realitkyZderadova, Brno - Trnitá, Jihomoravský kraj

Zderadova, Brno - Trnitá, Jihomoravský krajVybaveno
Měsíční nájemné10 800 Kč

+ Poplatky za služby2 100 Kč
+ Vratná kauce15 000 Kč


Nabízím k pronájmu nadstandardně řešený plně vybavený slunný byt 1+1, v bytovém domě Zderad, v širším centru Brna, na ul. Zderadova.

Byt se nachází ve druhém patře, jeho rozloha je 32,50 m² a je z něj pěkný výhled do zeleně - přilehlého parku.

K tomuto bytu patří i dva skladovací prostory se samostatnými vstupy ve stejném patře, které lze využít jako šatnu na sezónní oblečení, kolo, o celkové podlahové ploše 4,10 m².

Byt se pronajímá včetně veškerého vybavení a zařízení (viz fofogalerie). Jedná se o nadčasový, kvalitní nábytek na míru navržený bytovým designerem, dekorací, italské sklopné kvalitní postele. Dále o elektrospotřebiče: TV / DVD, pračku, sušičku, myčku. Tento vysoký standard bydlení splňuje nejvyšší požadavky na bydlení.

Skvělá poloha v blízkosti centra. Přímo u domu je udržovaný park, cyklostezky, zastávky MHD. Požadována vratná kauce 15.000,- Kč. Smlouva minimálně 12 měsíců. Volný od 1.7.2019

Dispozice:

1 vstupní hala

2 koupelna

3 skladovací prostor

4 obývací pokoj

5 kuchyně

6 pračka se sušičkou

Fully luxuriously furnished and equipped apartment 1+1, 32,5m2 located on the second floor in street Zderadova. Very close to city center. Two additional storage spaces 4,1m2 on the same floor. Very nice sunny flat near to the park. Tram station 2 minutes from this flat.

There is 1. entrace hall, 2. living room (folding bed, table, sofa, TV, DVD), 3. kitchen with microwave, washing maschine, 4. bathroom, 5. wardrop, 6. washing maschine and tumble dryer.

Refundable deposit 15.000,-Kč. Contract-minimum 12 months. The flat is available from 1st July, 2019.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189780
Dispozice1+1
Podlaží2
Typ budovyCihla
Plocha37
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.