Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 30 m² bez realitkyNepilova, Praha - Vysočany

Nepilova, Praha - VysočanyVybaveno
Měsíční nájemné10 500 Kč

+ Poplatky za služby2 600 Kč


V moderním komplexu nových bytových domů Rubeška ve Vysočanech pronajmu byt 1+kk. Jedná se o velice klidnou (přímo u parku Podviní) a dopravně nadstandardně dostupnou lokalitu (metro B 3min chůze od domu, stejně tak tram 16, 14, autobusy 177, 195, 136, 183 a vlaky ze stanice Praha Vysočany).

V domě je nepřetržitá celodenní recepční služba, která provádí i dohled nad parkovištěm před domem. Parkování je zdarma.

Nabízená bytová jednotka 1+kk je k dispozici od 01/01/2018. Nachází se ve třetím patře, její rozloha je 30m2 a má WC oddělené od koupelny. Byt je velmi světlý a tichý a je plně vybaven novým nábytkem – v kuchyňském koutě je lednice, sklokeramická varná deska, v pokoji je dále velká šatní dvojskříň, postel (rozkládací pro dvě osoby), velká knihovna, psací stůl a jídelní bar se dvěmi židlemi; podlaha je nová, dřevěná, plovoucí. V koupelně se nachází vana a pračka. Okno pokoje je situováno do velkého ozeleněného vnitrobloku, který je udržován profesionální firmou. V bytě je k dispozici připojení na internet.

Byt nabízím solidnímu spolehlivému nájemci nebo páru (tomu odpovídá i vybavení bytu), podmínkou je nekuřák, bez domácích mazlíčků. Nájemné činí 10.500 Kč + poplatky cca 2.600 Kč.

Kontakt: Miroslav Hrnčíř, tel.: 720 136 545

I offer for rent a modern one bedroom apartment located in a complex of new apartment buildings Rubeska (Prague 9 – Vysocany). It is available from the 1st of June 2016. The site is very quiet (right next to the park Podvini) and has an easy access to public transportation (only 3 min. walk to the underground station (line B), tram station (lines 16,14) as well to the bus station (lines 177, 195, 136, 183) and train station (Prague – Vysocany).

There is a security and receptionist full time service at the house which also carries out surveillance of the adjacent car park (parking in front of the building is free of charge).

The apartment is located on the 3rd floor, has an area of 30 m2, the toilet is separate from the bathroom. It is bright, very quiet and is fully equipped with new furniture – the kitchenette has a fridge, ceramic hob, the bedroom is equipped with a large wardrobe, a folding double bed (sofa),a large library, a computer desk, a dining bar with two chairs, the new floating floor is wooden. The internet may be purchased for a small fee. There is a washing machine in the bathroom, a washbasin and a bath. The south-east facing window offers birdseye views of the green courtyard maintained by a professional company.

The flat would suit a reliable professional (or a student), eventually a young couple. The condition is no pets and also smoking is not allowed.

For further information contact: Miroslav Hrncir, GSM: +420 720 136 545

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu189892
Dispozice1+kk
Podlaží3
Typ budovyCihla
Užitná plocha30
VybavenoVybaveno
VlastnictvíOsobní

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.